2013 Mini Abiye Modelleri

2013 Mini Abiye Modelleri
Güncelleme:

2013 yaz ve kış modası defileleri yavaş yavaş yapılmaya başlandı.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

Yeni trendler hem hanımlar hem de beyler için tanıtılır iken bizde bu yıl içerisinde moda olacak abiye modellerini sizlere sunmak istedik. 2013 yılının diğer yıllara oran ile daha renkli geçeceğini belirterek hemen trend olacak abiye modellerimizde mini abiye modellerini inceleyelim.

Hem Şık Hem Çekici

Mini abiye modelleri, 2013 yılında kadınlar tarafından daha fazla tercih edilecek. Bunun nedeni pek çok büyük firmanın vitrinlerinde yer alması ve modanın bu yıl içerisinde bu şekilde ilerlemesi. Bunların yanı sıra üretilen mini abiye modelleri şık ve estetik görüntüsünün yanı sıra büyüleyici güzelliği ile de dikkat çekiyor. Kadınların her zaman mini elbiselere ve eteklere meraklı olduğu bilinir iken sadece düğünlere değil gece buluşmalarına ve özel gün davetlerine bile mini abiye modelleri ile gidebileceksiniz. Her ortama uygun olan mini abiye modellerinde bu sene tek renklerden ziyade rengarenk modeller de üretilmekte.

Şık ve çekici görüntüsü kadar zarafetinde adı olan mini abiye modelleri 2013 kataloğuna göz gezdirdiğimizde daha çok renkli ve desenli abiyelere yer verildiğini görüyoruz. Her yıl olduğu gibi 2013 yılında da siyah ve tonlarının asaleti devam edecek iken bu renkli modellerinde vitrinlerde yer alması, canlı renkler giymeyi seven hanımlar için oldukça güzel bir haber oldu.

 

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.