Kış günlerinde nasıl abiyeler tercih edilmeli?

Kış günlerinde nasıl abiyeler tercih edilmeli?
Güncelleme:

Yeni yıla girmemiz ile birlikte evlenecek olan çiftlerin hazırlıkları da hızla başladı.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

Yeni yılda yeni bir hayata başlayarak yuva kurmak isteyenler için 2013 abiye modelleri derlemesini topladık ve moda dünyasında yaşanan gelişmeleri sizler için takip ederek sunuyoruz.

2013 yılında tüm moda uzmanları tarafından kabul gören abiye modelleri koleksiyonumuzu da sizler için galerimizde topladık. 2013 abiye modelleri arasında en çok dikkat çeken modellerin başında kabarık abiye modelleri yer almakta. Şık ve zarif görünmek aynı zamanda da topluluk içerisinde dikkat çekmek isteyen kadınlar için kabarık abiye modelleri oldukça doğru bir seçim.

2013 abiye modelleri arasında en çok ilgi görecek olan modellerden bir diğeri ise önü kısa arkası uzun abiye modelleridir. Şık, zarif ve aynı zamanda büyüleyici görünmek isteyen kadınlar için önü kısa arkası uzun abiye modelleri hem doğru bir seçim olacaktır. Görünümü ile insanları etkileyebilecek güzellikte olan önü kısa arkası uzun abiye modellerinin üzerlerinde yer alan taşlar ise abiye modelleri arasında farklılık yaratmasına ve dikkat çekmesine yardımcı oluyor.

2013 abiye modası, kısa abiye modellerine de yön vermekte. Geçtiğimiz yıllarda daha çok uzun abiye modelleri kadınlar tarafından tercih edilir iken 2013 yılında kısa abiye modelleri bayanlar tarafından daha çok tercih edilecek. Bunun yanı sıra 2013 abiye modelleri arasında renkli modellerin yer alması ve diğer yıllarda ki gibi klasik renklere sahip abiye modellerinden farklı olarak üretildiğini görmekteyiz.

BU YIL HANGİ ABİYE MODELLERİ TERCİH EDİLMELİ? GALERİ İÇİN TIKLAYIN...