Ne yapsam, ne giysem de zayıf görünsem?

Ne yapsam, ne giysem de zayıf görünsem?
Güncelleme:

Giysilerin küçük ayrıntıları sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterebilir.

Giysilerin model seçiminde dikkat edilecek ayrıntılar eğer varsa fazla kilolarınızı çok rahat kamufle edebilir. Doğru giysi seçimiyle olduğunuzdan 3 kilo kadar bile zayıf gözükmeniz mümkün. Pantolondan, paltoya, ceketten gömleğe kadar her kıyafetinizde yapacağınız tercihler sizi daha zayıf gösterecektir.

Pantolon seçiminde vücuda tam oturan ve popoyu belli eden pantolonlar seçilmeli. Pantolonda çok kalın kumaşlı ve çok büyük cepli pantolonları seçmeyin. Paçaları bilekleri saran pantolonları tercih edebilirsiniz. Etek seçerken de yine bol, fırfırlı, kabarık ve büyük cepli pantolondan uzak durun. Mümkünse sizi saracak dar kesim ve ince kumaşlı etekleri tercih edin. Tişört ve bluz seçiminde ise desenden kaçının ve potluk yapmayacak giysileri tercih edin. Tabi seçtiğiniz giysi hareketinizi engelleyecek kadar da dar olmamalı.

Kışın gelmesiyle tekrar giymeye başladığınız paltolarda ise kemerli paltolar her vücut tipine yakışabilir. Palto seçiminde koyu renkten şaşmayın. Bordo, siyah idealdir. Kısa tek düğmeli modeller de kısa boylular için idealdir çünkü bacakları uzun gösterir. Trençkotlar yine her vücut tipindeki insana yakışır.