Yeni İnci'den protez sütyenler

Yeni İnci'den protez sütyenler
Güncelleme:

Yeni İnci protez sütyenler, kadınların konforuna önem veren özellikleriyle dikkat çekiyor.

İç giyimde sunduğu zengin seçeneklerle tanınan Yeni İnci, zarif ve iddialı tasarımlarıyla olduğu kadar, fonksiyonel sütyenleriyle de fark yaratıyor. Çiçekli dantel temalı ve saten Yeni İnci protez sütyenler; tek ya da iki göğsü alınan kadınların operasyon önceki görünümlerine sahip olmalarını sağlıyor.

Fiyonk desenleriyle şıklığından taviz vermeyen protez sütyenler, kadınların özel ihtiyaçlarını Yeni İnci kalitesiyle karşılıyor. Her iki kabında da protez göğüs cebine sahip sütyenlerin; beyaz, siyah, ten rengi ve 75’ten 100’e; B, C, D bedenleri de bulunuyor.

Protez göğüslerle kadınlar, her an rahat olmanın keyfini yaşıyor

Yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Yeni İnci, protez göğsün sünger dokulu dış yüzeyi ve gerçek göğüslere yakın ağırlıkta olması özellikleriyle konforlu bir kullanıma imkan veriyor. Protez göğsün iç haznesinde, gerçek göğse uygun ağırlık yapması amacıyla bebe yağı ile doldurulmuş kesecikler bulunuyor.

Protez göğüs, her beden için ayrı hacimlerde ve ten rengi olmasıyla da kadınların ihtiyaçlarına kusursuzca cevap veriyor. Azo testinden geçmiş ve kanserojen olmadığı ispatlanmış ham maddelerden üretilen protez göğüsler, kadın sağlığına verdiği önemle de takdir kazanıyor. Yeni İnci sütyen ve göğüslerle siz de kendinizi her an rahat hissetmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Yeni İnci ürünlerine yeniincistore.com adresinden ve seçkin satış noktalarından ulaşabilirsiniz.