Yırtık Pantolonlar Nasıl Kullanılmalıdır?

Yırtık Pantolonlar Nasıl Kullanılmalıdır?
Güncelleme:

Yırtık pantolonlar nasıl kullanılmalıdır sorusunun birçok cevabı bulunmaktadır.

2018 bahar dönemi yaklaştıkça moda dünyasındaki hareketlilik de devam etmektedir. Sadece yaz döneminde değil kış döneminde de ön planda olan yırtık kotları en iyi şekilde kullanmanız mümkündür.

Topuklu Ayakkabı Kullanımı

Yırtık pantolonlar nasıl kullanılmalıdır sorusunun ilk yanıtı topuklu ayakkabılarla kombinlenmesidir. Bu sayede hem spor görüntüden ödün vermeyecek hem de çekici görüntünüzü kaybetmemiş olacaksınız. Bu sayede bakımlı, şık ve rahat bir algı oluşturacaksınız. Yırtık pantolonun salaş görüntüsü ile topuklu ayakkabıların şıklığını birleştirerek akılları karıştırabilirsiniz.

Ceket Kombini

Son dönemlerde sıklıkla gündeme gelen yırtık pantolonlar nasıl kullanılmalıdır sorusunun bir diğer yanıtı da ceketle kombin edilmesidir. Vintage ceketler bu noktada son derece doğru tercih olacaktır. Bunun yanı sıra son yılların gözde modeli olan blazer ceketler de doğru tercih olacaktır. Renk konusunda da pantolonun rengine en uygun tercih yapılmalıdır. Kısa ceket modellerinin kullanılması da önemli bir noktadır.

Beyaz Gömlek Kullanımı

Her mevsimin öne çıkan ürünleri arasında yer alan beyaz gömlekler yırtık pantolonlar ile de sıklıkla kombin edilmelidir. Yırtık pantolonlar nasıl kullanılmalıdır sorusunun cevaplarından biri de beyaz ve bol kesim beyaz gömlekle birlikte tercih edilmesidir. Bu sayede dar kesim yırtık pantolonlarınızı gözü yormayacak şekilde kombinlemiş olursunuz. Yani salaş ve beyaz renkte gömlekleri çekinmeden tercih edebilirsiniz.

Renkli Çoraplarla Deneyin

Önümüzdeki dönemde renkli çoraplar daha sık kullanılacak gibi görünüyor. Bu akımı fırsata çevirerek yırtık pantolonlarınızla mükemmel kombinler elde edebilirsiniz. Özellikle kırmızı gibi dikkat çekici renkleri tercih edebilirsiniz. Bunun için üst kısmı açık ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Hem sıra dışı hem de özgür bir görüntü için bu kombini tercih edebilirsiniz.

Yırtık pantolonlar nasıl kullanılmalıdır sorusunun bu tür cevapları bulunmaktadır. Hemen her dönemde moda olan bu tarz pantolonları hazır alabileceğiniz gibi kendi imkanlarınızla da oluşturabilirsiniz. Renk tonuna ve fiziksel yapınıza göre en doğru kombini tercih etmeniz oldukça önemlidir. Siz de hem modayı takip edebilir hem de kendinize en yakışan kombini elde edebilirsiniz.

SadeKadınlar.com

Etiketler advertorial