Ali Kocatepe 50. Altın Yılı'nı Sanatçı Dostları İle Sahnede Kutlayacak!

Ali Kocatepe 50. Altın Yılı'nı Sanatçı Dostları İle Sahnede Kutlayacak!

Ali Kocatepe 50. Altın Yılı'nı sanatçı arkadaşlarıyla kutluyor !

Ağustos boyunca Turkcell’in 20. Yıl etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri arasında en önemli etkinliklerden biri 20 Ağustos’taki Ali Kocatepe konseri olacak. 50. Altın Yılı’nı kutlayan Ali Kocatepe’nin sanatçı arkadaşlarını ağırlayacağı konserine Ertuğrul Özkök gibi sanat ve medya yaşamının renkli simaları da eşlik edecek.

 

Ali Kocatepe, Pera Event organizasyonunda gerçekleştirilen Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında vereceği konser ile 20 Ağustos'ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşuyor.

Ali Kocatepe yüzlerce şarkıya besteci, söz yazarı ve yorumcu olarak birçok önemli prodüksiyona da yapımcı olarak imza attı. Sanatçı şimdi de 50'inci Altın Yılı’nı 20 Ağustos akşamı dostlarıyla Cemil Topozlu Açıkhava Sahnesi’nde kutlayacak.

Bu özel akşamda Ajda Pekkan, Aysun Kocatepe, Ayşegül Aldinç, Bülent Ortaçgil, Modern Folk Üçlüsü, Nilüfer, Nükhet Duru, Özdemir Erdoğan, Boğaziçi Caz Korosu ve Yüksek Sadakat klasikleşmiş Kocatepe şarkılarını yorumlayacaklar.

İzzet Öz’ün yönetmenliğinde, Tarık Sezer Orkestrası eşliğinde geceye renk katacak sürpriz konukların yanında, Ertuğrul Özkök gibi sanat ve medya camiasının tanınmış isimleri de Ali Kocatepe’nin 50. Altın Yılı’nda, 20 Ağustos’ta katılımları ile geceye renk katacak.