"Ali Kundilli 2" Filminin Galası Yapıldı

"Ali Kundilli 2" Filminin Galası Yapıldı

Başrollerinde Cem Gelinoğlu, Zeynep Aktuğ, Sami Aksu, Ezgi Tombul, Hakan Bilgin, Ayşegül Atik ve Emre Mutlu'nun yer aldığı film 4 Mart'ta vizyona girecek

İSTANBUL (AA) - Yönetmenliğini Faruk Aksoy'un üstlendiği, “Ali Kundilli 2” filminin galası yapıldı.

Faruk Aksoy, Özdilek Cinetime'da gerçekleşen galada AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Ali Kundilli" serisinin ikinci filminin vizyona girecek olmasından mutluluk duyduğunu belirterek, “Ali Kundilli’nin birinci filmi çok sevildi. Sinemanın yanı sıra, internette ve televizyonda çok izlenerek bilinen bir marka haline geldi. Film bizim açımızdan beklenen başarıyı sağladı ama düşünün ki hiç tanınmayan oyuncularla bir konsept filmi yapıyorsunuz ve 500 bin insan gülerek, eğlenerek izliyor, bu büyük bir başarıdır” dedi.

İkinci filmin çok daha iddialı olduğunu dile getiren Aksoy, “Bu film ilkinden çok daha komik, daha sıcak, daha samimi oldu. İlk filme oranla biraz daha kadın merkezli de bir film. Komik olmaya çalışmadan komik bir filme imza attık. Biz elimizden geleniz yaptık, oyuncular ve ben çok mutluyuz, inşallah seyirci de bizimle aynı duyguları paylaşır” diye konuştu.


- "Ailecek izlenebilecek bir film"

Filmin izleyiciyi çok güldüreceğini ifade eden Aksoy, şunları söyledi:

"İnsanlar katıla katıla gülmek için gelsinler. Özellikle kadınlar, hamile olanlar veya ileride çocuk sahibi olmayı düşünen kadınlar bir kadının hamileyken hormonlarının nasıl değiştiğini ve bunu en uç noktalara nasıl götürebildiğini en eğlenceli şekilde izlemek için gelsinler. Ailecek izlenebilecek bir film. Bana göre bir filmde küfretmek için küfrediliyorsa bu çok kötü bir şey, yataktan bir anda uyandığınızda ağzınızdan bir şey kaçabilir bu normaldir ama küfürle insanları güldürmeye çalışmak korkunç bir şey. Hayatın doğal akışı içinde olduğu kadarki kısmına elbette küfür demiyorum."

Film, 4 Mart'ta sinemaseverlerle buluşacak.

- Ali Kundilli 2

Senaryosunu Faruk Aksoy ve Cem Gelinoğlu'nun yazdığı filmde Cem Gelinoğlu, Zeynep Aktuğ, Sami Aksu, Ezgi Tombul, Hakan Bilgin, Ayşegül Atik ve Emre Mutlu rol alıyor. Film, büyük bir aşkla evlenen Ali ve İlknur’un heyecanla çocuklarının doğumunu beklemesi, İlknur’un hamileliğinin sekizinci ayında Ali’den sonu gelmez, acayip isteklerde bulunarak onu canından bezdirdiği komik süreci konu ediniyor.