Türkan Şoray'ın albüm heyecanı

Türkan Şoray'ın albüm heyecanı

Türk sinemasının efsane ismi Türkan Şoray, albümünün tanıtımını yaptı.

Türk sinemasının "Sultan" lakaplı oyuncusu Türkan Şoray'ın, "Türkan Şoray Söylüyor" isimli ilk albümünün klip tanıtımı yapıldı. Tanıtımda konuşan Şoray, "Sevenlerime sesim de hatıra kalsın istedim." dedi.

Türkan Şoray'ın ilk ve tek albümü "Türkan Şoray Söylüyor'un ilk klibi "Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz" şarkısına çekildi. Klip tanıtımı için düzenlenen toplantıda konuşan Şoray, uzun zamandır albüm yapması için teklif aldığını ancak bugüne kısmet olduğunu söyledi. Albümde yer alan şarkıların hepsinin kendisi için çok özel olduğunu belirten Şoray, "Aslında sinema hep ön planda oldu ama albüm yapmak isteğim hep vardı. Sinemayı bıraktıktan veya bu hayattan ayrıldıktan sonra sesimde hatıra kasın istiyordum. Albüm teklifi geldiğinde çok mutlu oldum." ifadelerini kullandı.

Doğan Müzik (DMC) yapım şirketi Genel Müdürü Samsun Demir de "Türkan hanım bu konuda birçok teklif almıştı. Fakat kısmet diyelim, birlikte konuştuk ikna ettik. O da sevenlerime bir hatıram olsun dedi ve albümü çok kısa bir süre önce çıkardık." diye konuştu.

Albümde yer alan "Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz" şarkısına çekilen klip izlendi. Şoray'ın klibi izlerken heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Şoray ve Demir daha sonra günün anısına pasta kesti.