Acun Ilıcalı boşanma iddialarını doğruladı

Acun Ilıcalı boşanma iddialarını doğruladı
Güncelleme:

9 yıldır birlikte olan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çifti boşanıyor. Acun Ilıcalı, ''Boşanıyoruz, haberler doğru. Herkes için hayırlı olsun'' dedi.

TV8'in patronu Acun Ilıcalı ile eşi Şeyma Subaşı'nın boşanacakları iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Şeyma Subaşı, magazin muhabirlerinin boşanma iddialarıyla ilgili sorularına yanıt vermezken, Acun Ilıcalı iddiayı doğruladı.

Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre, boşanma kararını Acun Ilıcalı'nın aldığı, ağustos ayından beri çiftin gündeminde boşanma konusunun olduğu ortaya çıktı. Ilıcalı'nın, evliliğini kurtarabilmek için 4 aydır direndiği belirtildi.

ACUN ILICALI: BOŞANIYORUZ

Programın sunucularına mesaj atan TV8 kanalının sahibi Ilıcalı, "Boşanıyoruz, haberler doğru. Herkes için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı evliliğini Deren Talu mu bitirdi ?Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı evliliğini Deren Talu mu bitirdi ?

9 yıldır birlikte olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın Melisa adında bir kızları var. Ünlü çift, 18 Eylül 2017'de Fransa'nın Marsilya kentinde görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti.

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

Şeyma Subaşı, 2 Temmuz 1990’da İstanbul'da dünyaya geldi. Şeyma Subaşı ilk olarak 2008 yılında Miss Turkey'e katıldı. Şeyma Subaşı ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy gösterdi, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım Programı bölümünde okudu. Şeyma Subaşı, Var Mısın Yok Musun? yarışmasına katılmış ve 69 Bin TL ödül kazanarak ayrılmıştı. Bu tarihten sonra Acun Ilıcalı ile yakınlaşan Subaşı, "Yok Böyle Dans" isimli yarışmada kostüm tasarımcısı olarak çalışmaya başladı.

Seçiniz...