Arda Turan evleniyor ! Burcu'nun morali çok bozuk

Arda Turan evleniyor ! Burcu'nun morali çok bozuk

Arda Turan'ın sevgilisi Aslıhan Doğan'a evlenme teklifi ettiği öğrenildi. Peki Burcu Esmersoy'la neden görüşmüyor ?

Spor hayatındaki başarıları kadar son zamanlarda aşk hayatındaki gelişmelerle de sık sık gündeme gelen Arda Turan'ın, sevgilisi Aslıhan Doğan'la evlenmeye hazırlandığı öğrenildi.

YAZA DÜĞÜN VAR

Posta'nın haberine göre; İspanya'nın Atletico Madrid takımında top koşturan yıldız futbolcu, Aslıhan Doğan'a evlenme teklifi etti. Aslıhan Doğan'ın bu teklifi kabul etmesinin ardından çiftin bu yaz nikah masasına oturması bekleniyor.

10 YILLIK ARKADAŞLIKTAN TUTKULU BİR AŞKA

Aslıhan Doğan ile Arda Turan'ın daha önce arkadaş oldukları ve 10 yıllık sıkı bir arkadaşlıktan sonra arkadaşlıklarının tutkulu bir aşka dönüştüğü öğrenilmişti.

1-20150611122606.jpg

SEVGİLİSİ İSTEMEDİĞİ İÇİN BURCU'DAN UZAKLAŞTI

Arda Turan yeni bir aşka yelken açtı, Burcu Esmersoy’la arkadaşlığı sona erdi. Aslıhan Doğan’la ilişki yaşamaya başlayan Turan, sevgilisi istemediği için son dönemde sık sık buluştuğu Esmersoy’la görüşmeyi kesti. Esmersoy’u sosyal medya hesaplarından da silen genç futbolcu, ünlü sunucuyu üzdü.

Burcu Esmersoy, artık kendisiyle görüşmeyen Arda Turan’ı yakın takibe aldı. Geçen hafta genç futbolcunun Aslıhan Doğan’la tatil yaptığı Marmaris’teki D-Hotel Maris’e giden Esmersoy, çiftin apar topar otelden ayrılması üzerine futbolcuyla görüşemedi. Esmersoy, iki hafta önce de Turan’ın ‘playstation’ oynamak için Acun Ilıcalı’yla buluşacağını öğrendi, gece geç saatte ünlü televizyoncunun Levent’teki ofisine baskın yaptı. Turan, o gelince beş dakika içinde ofisten ayrıldı.

2-824.jpg

ARDA VERDİĞİ SAATİ GERİ ALAMADI

Hürriyet gazetesindeki haberlere göre Burcu Esmersoy ve Arda Turan arasında saat krizi de yaşanıyor. Lüks saat tutkunu Turan, Patek Philippe marka saatini bir süre kullanması için Esmersoy’a verdi. Ancak Esmersoy, çok beğendiğini söylediği saati geri getirmedi. Turan’ın duruma çok bozulduğu, arkadaşlarıyla yaptığı sohbetlerde de bu sıkıntısını dile getirdiği öğrenildi.

3-468.jpg