Aşklarından devam kararı çıktı

Aşklarından devam kararı çıktı

Ceyda Ateş ile Buğra Toplusoy çiftinin aşklarından devam kararı çıktı.

Ceyda Ateş ile Buğra Toplusoy'un olaylı aşklarında yine devam kararı çıktı. Sosyetik aşkıyla yeniden birlikte olduğu konuşulan oyuncu, dün sosyal medyadan paylaştığı aile pozuyla barışmayı ilk kez itiraf etti...

Güzel oyuncu Ceyda Ateş ile sosyetik Buğra Toplusoy aşkında son perde... İkilinin, 2014'te başlayan ilişkileri baba Turgut Toplusoy tarafından veto yiyince Buğra Toplusoy, aile şirketinden ayrılıp ABD'ye gitti. Ancak sosyetik işadamı, uğruna babasına rest çektiği Ceyda Ateş'i Eylül 2014'te Fransız bir güzelle aldattı. Ateş, "Tek gecelik kaçamak yüzünden ilişkimi bitiremem" dese de çiftin beraberliği bundan birkaç ay sonra noktalandı.

ANNESİ VE KARDEŞİYLE BİR ARADA

Geçen yaz yeniden barıştıkları konuşulan Ceyda Ateş ve halen ABD'de olan Buğra Toplusoy, dedikoduları bugüne kadar hep yanıtsız bıraktı. Güzel oyuncu, dün sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafla ise Toplusoy'la birlikteliğini herkese ilan etti. Sosyetik aşkının annesi Efsane Erdoğan ve kardeşi Batuhan Toplusoy ile poz veren Ceyda Ateş, altına da "Biz hep iyiyiz" diye yazdı. Bu arada güzel oyuncu, birkaç gün önce de ABD'de bir golf turnuvasına katılan Buğra Toplusoy için yine instagram'dan golf sahası paylaşmış ve altına "Seninle gurur duyuyorum" notu düşmüştü.

Ateş, sevgilisinin annesi Efsane Erdoğan ve kardeşi Batuhan ile bu pozu instagram'da paylaşıp baba Turgut Toplusoy'a da nispet yapmış oldu.

1452840760899.jpg