''Beni izlerken orgazm oluyorlar''

''Beni izlerken orgazm oluyorlar''

Ünlü kantocu Nurhan Damcıoğlu, Ekşi Sözlük'te kendisi için yapılan yorumlara cevap verdi.

Ünlü kantocu Nurhan Damcıoğlu, Ekşi Sözlük'te kendisi için yapılan "Her şarkının sonunda orgazm olan kadın" yorumuna cevap verdi: Belki de kendisi orgazm oluyordur beni izlerken...

Erkekler sürekli bir şeyler isteyen kızlara ilgi duyuyor; Nurhan Damcıoğlu, zamane kızlarının çok şey istediğinden yana dertli: Flört ettikleri adamdan önce cip, sonra da şoför istiyorlar. Aşkta her şeyi isteyen kadınlar revaçta. Bizim gibi kadınlara ise koca yok!

''Beni izlerken orgazm oluyorlar'' - Resim : 1Türkiye'nin ilk Müslüman kadın kantocusu Nurhan Damcıoğlu 20 yıl aradan sonra 'İki Tık Tık, Bir Şık Şık' adında yeni bir albüm çıkardı. Aranjörlüğünü Özkan Turgay'ın yaptığı albümün hayatında bir dönem noktası oluşturduğunu söyleyen ünlü sanatçı, bunun nedenini şu sözlerle anlattı: "Ben 8 yaşımdan beri sanatla iç içeyim. Ama maalesef gazinolar kapanalı beri bana Ramazan pidesi muamelesi yapılıyor! Bu duruma daha fazla tahammül edemediğim için İstanbul'u terk etme kararı almıştım. İzmir'e kardeşlerimin yanına gidip, orada bir stüdyo açıp, kanto dersleri verecektim. Benim bu kararı aldığım gece Özkan Turgay, Tina Turner'ın hayatını anlatan bir belgesel izlemiş ve bana albüm yapmaya karar vermiş. Onun sayesinde İstanbul'da kaldım..." Bundan sonraki hedefinin eski longplay'lerini CD haline getirmek olduğunu söyleyen Damcıoğlu ile Günaydın2dan Ece Saruhan görüştü...

10 SENEDİR YALNIZIM
* O kadar pozitif duruyorsunuz ki sanki hiçbir şeye üzülemezmişsiniz gibi geliyor insanlara...
Ben mi? Olur mu canım? Dün gece 'İbo Şov'da Emel Sayın'ı seyrettim. Tatlıses Sayın'a, "Bu kadar güzelsin, başarılısın, zenginsin. Hayatında kimse yok mu?" diye sordu. Emel Sayın da 9 senedir yalnız olduğunu söyledi. Ben de 10 senedir yalnızım. İçim cıvıl cıvıl, çocuksu ruhlu bir kadınım, romantiğim. Ama artık benim gibi kadınlar geçerli değil. Böyle kadınların değerini anlayan kalmadı. Dünyanın en güzel kadınlarına 20-40 yaş arasında erkekler yağıyor. Ama güzel ve başarılıysanız bir yerden sonra bir şeyleri yutmamaya başlıyorsunuz. Bu da erkeklerin işine gelmiyor. O yüzden ben hep 'Allah aptal ve çirkin kadın şansı versin' diyorum herkese.

* Bir erkeğin yokluğunu hissediyor musunuz hayatınızda?
Benim karşıma doğru insan çıkmadı ve ben de tıpkı Emel Sayın gibi yanlış bir insanla olmaktansa, kimseyle olmamayı tercih ettim. Zaten iki evlilik yapmıştım, 'Tek başıma, keyfimce yaşarım' dedim ama gençlere bunu önermiyorum. Gerçi düzgün kızların, kadınların da işi zor artık. Erkekler için her şeyi isteyen kadınlar revaçta!

* Her şeyi isteyen derken, neyi kastediyorsunuz?
Flört ettikleri adamlardan önce cip, sonra şoför istiyorlar. Erkekler de hemen yerine getiriyor bu istekleri. İsteyen kadınlar revaçta artık anacağım! Bizim gibi evde oturan kadınlara koca yok. Ben düzgün bir kadın olduğum için işte de aşkta da hep kaybettim.

* Nasıl bir kadın olmak lazım kazanmak için?
Bir kere dırdır, vırvır olacaksın anam. İşveli, cilveli olacaksın.

* Siz bence özellikle sahnede son derece işveli ve cilvelisiniz...
Evet ama her isteyen alıp atamıyor beni. Bu kadar da açık konuşuyorum. Herkes şarkıcı, herkesin klibi var ama daha benim bir klibim olamıyor. Çünkü benim zengin bir dostum yok hayatım! Ben kendi alnımın teriyle geldim buralara...

* Sizin geldiğiniz yere de sizden sonra kimse gelemedi kanto alanında. Bunu neye bağlıyorsunuz?
Çok zor bir iş yapıyorum. Bu işi yapanın balerin olması, tiyatroyu a'dan z'ye bilmesi, dans etmesi, müzik kulağının ve sesinin olması lazım. Bu kadar niteliği olan sanatçı çok az.