Berna Laçin'e hapis şoku

Berna Laçin'e hapis şoku
Güncelleme:

Çocuklara yönelik cinsel istismar ve öldürme haberleri için sosyal medyadan paylaşımda bulunan Berna Laçin hakkında, "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Çocuklara yönelik cinsel istismar ve öldürme eylemleri sırasında sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Berna Laçin hakkında, "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Berna Laçin hakkında soruşturma başlatıldıBerna Laçin hakkında soruşturma başlatıldı
Berna Laçin yaptığı paylaşımda "idam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörolojlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimciler, hukukçular el birliği verip çare üretsin" yazmıştı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, Laçin'in "@bernalacin35" adlı Twitter hesabından 3 Temmuz'da halkın dini değerlerini aşağılayıcı mahiyette yazı yayınladığının, bu yazıya karşılık muhtelif sosyal medya sitelerinde yoğun tepkiler oluştuğunun tespit edildiği belirtilmişti.

Seçiniz...

Etiketler berna laçin