Berrak Tüzünataç'tan aşk açıklaması

Berrak Tüzünataç'tan aşk açıklaması
Güncelleme:

Oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki gün Kuruçeşme'de görüntülendi. İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt veren Tüzünataç, ''Ben gerekli açıklamayı yaptım. Yok öyle bir şey'' dedi.

Berrak Tüzünataç’ın adı, bir süre önce Edvina Sponza ile olan ilişkisini sonlandıran eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay’la anılmış, ünlü oyuncu iddiaları yalanlamıştı. İbrahim Kutluay da “Berrak Hanım’la bir arkadaş grubumuzla hep birlikte tatil yaptık. Yazıldığı gibi bir yakınlaşma söz konusu değil, sadece arkadaşım” diyerek dedikodulara açıklık getirmişti.

GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPTIM

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre önceki gün Kuruçeşme’de görüntülenen Berrak Tüzünataç, muhabirlerin konuyu hatırlatması üzerine yeniden açıklama yaptı. Oyuncu, “Adettendir diye soruyorsunuz, biliyorum. Ben gerekli açıklamayı yaptım. Yok öyle bir şey” yanıtını verdi. Projelerinden de bahseden Tüzünataç, yeni bir film çektiklerini ve şimdi gelen senaryoları incelediğini söyledi: “Dijital veya televizyon önemli değil. Önemli olan karaktere heyecanlanmak. Nerede denk gelirse orada yaparım.” 

Hürriyet