Beyaz'a PKK tepkisi

Beyaz'a PKK tepkisi

Ayşe Öğretmen Diyarbakır'dan Beyaz Show'a bağlandı, Stüdyo buz kesti. Ancak Beyazıt Öztürk sosyal medyada hedef tahtasına oturtuldu.

Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’a Diyarbakır’dan telefonla bağlanan Ayşe Çelik isimli bir öğretmen, bölgede yaşananlara dikkati çekti. Diyarbakır’daki öğretmenin canlı yayındaki sözleri sosyal medyada da en çok konuşulanlar listesinde ilk sıraya yükseldi.

Sosyal medyadaki yorumlarda daha çok Beyaz'a ve telefonla bağlanan öğretmene ateş püskürdüğü görüldü.

“Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız?” sorusuyla konuşmasına başlayan öğretmen Çelik, medyanın tutumuna işaret ederek, “Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın,” dedi.

Beyazıt Öztürk, Ayşe öğretmenin sözünü kesmedi. Ayşe öğretmen konuşmasını tamamladıktan sonra "Bir alkış alalım Ayşe hanıma. Çok çok teşekkür ediyoruz. Hassasiyetiniz için de çok teşekkür ediyoruz. Biz de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Emin olun. Ama bu söyledikleriniz bir kere daha ders oldu. Burdan ordaki herkese selam olsun. Barış dilekleri bizim için de geçerli. Biz de söylüyoruz. Elinize yüreğinize sağlık" diyerek telefonu kapattı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

1-386.jpeg2-168.jpeg3-077.jpeg4-041.jpeg