Civan Canova'nın vasiyeti yerine getiriliyor

Civan Canova'nın vasiyeti yerine getiriliyor
Güncelleme:

Oyuncu Melek Baykal, akciğerinde tespit edilen kitle nedeniyle yaklaşık bir sene önce hayatını kaybeden usta oyuncu Civan Canova'nın isteğinin yerine getirileceğini duyurdu.

Akciğerinde kitle tespit edilen Civan Canova 20 Ağustos 2022'de hayatını kaybetmişti. 67 yaşındaki usta isimle ilgili Melek Baykal "Vasiyetiydi" diyerek bir paylaşım yaptı.

Canova vefatından 2 ay önce 12 Haziran'da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ekim ayında resim sergisi açacağını duyurmuştu.

Canova, yaptığı paylaşımda, "Niyetim şu; yeni resim sergim için fikrinizi almak. Ekim ayında, İstanbul’da, elli yeni resmimden oluşan bir sergi açacağım. Çeşitli semtlerdeki birçok güzel salonla konuştum. Şimdi iş yer için karar verme aşamasına geldi. Ben de sizlere soruyorum. Sergimin hangi semtte olmasını istersiniz. Sırf size yakınlığı için düşünmeyin ama" ifadelerini kullanmıştı.

'CANIM CİVAN KEŞKE BÖYLE OLMASAYDI'

Ancak usta oyuncunun hastalığı bu isteğine engel olmuştu. Canova'nın yakın dostlarından Melek Baykal aylar sonra bir paylaşımda bulundu. Melek Baykal paylaşımında "Canım Civan keşke böyle olmasaydı. Çok özlüyoruz seni... Ve hep aklımızda yüreğimizdesin" dedi.

Civan Canova'nın vasiyeti olan resim sergisi 21 Ağustos'ta açılıyor.