CZN Burak kimdir, nereli ve kaç yaşında?

CZN Burak kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Güncelleme:

Sosyal medyada yayınladığı yemek videolarıyla ünlenen CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, son günlerde babasıyla yaşadığı sorunlarla gündeme geldi. Fenomen isim babası tarafından dolandırıldığını ve suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Peki CZN Burak kimdir? İşte Burak Özdemir hakkında merak edilenler... 

Dört kardeşin en küçüğü olarak Burak Özdemir, 1996 yılında Hatay’da dünyaya geldi. Yemeğe merakı aileden gelen Burak Özdemir, küçük yaşta dede mesleğini sürdürmeye karar verdi, Hatay’da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başladıktan sonra İstanbul’da da şube açtı.

CZN Burak, 16 yaşındayken babasının Hatay Medeniyetler Sofrası restoranında çalışmaya başladı. 2016 yılında, babasının vefatından sonra restoranın başına geçti. Restoranı kısa sürede İstanbul'un en popüler restoranlarından biri haline getirdi.

29 yaşındaki CZN Burak, 2018 yılında sosyal medya platformu Instagram'da yemek videoları paylaşmaya başladı. Videoları kısa sürede viral oldu ve milyonlarca kişi tarafından izlendi. CZN Burak'ın yemek videoları, onun güler yüzü, eğlenceli kişiliği ve lezzetli yemekleri ile dikkat çekiyor.

CZN Burak, dünya çapında tanınan bir şef haline geldi. Ünlü yıldızlar, siyasetçiler ve iş adamları CZN Burak'ın restoranını ziyaret etti. CZN Burak, Türkiye'nin yemek kültürünü dünyaya tanıttı.

CZN Burak, Türkiye'nin en başarılı şeflerinden biri olarak kabul ediliyor. O, Türk yemek kültürünün ve misafirperverliğinin bir sembolü haline geldi.