CZN Burak'ın ''Beni dolandırdı'' dediği babasından ilk açıklama

CZN Burak'ın ''Beni dolandırdı'' dediği babasından ilk açıklama
Güncelleme:

CZN Burak olarak tanınan Burak Özdemir, babası tarafından dolandırıldığını öne sürdü. Gözlerin çevrildiği baba Özdemir, ''Deprem bölgesindeki yardımları da hep reklam için yaptı içinden gelerek yapmadı. Annesinin genlerini almış babaya karşı düşman ediyor'' açıklamasını yaptı.

Sosyal medya hesabından yayınladığı yemek videolarıyla adını duyuran CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, geçtiğimiz günlerde babası İsmail Özdemir tarafından dolandırıldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Baba ise oğlunun iddiasını yalanlayarak tepki gösterdi.

"DEPREM BÖLGESİNDEKİ YARDIMLARI REKLAM İÇİN YAPTI"
İddiaların ardından baba İsmail Özdemir Kanal D habere konuşarak oğluna ve eski eskine sitem etti. Dolandırıcılık iddiasını kesin bir dille yalanlayan baba, "Hiç alakası yok dolandırmayla... Deprem bölgesindeki yardımları da hep reklam için yaptı içinden gelerek yapmadı. Annesinin genlerini almış babaya karşı düşman ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, 2 sene öncesine kadar Burak diye bir şey yoktu" dedi.

BABASIYLA TÜM BAĞLANTISINI KOPARDI
CZN Burak, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada babası tarafından dolandırıldığını ve adının geçtiği restoranlarla tüm ilişkisini kestiğini söylemişti. Yurt dışında çeşitli yerlerde mekanları bulanan CZN Burak, garajındaki son model arabalarını satarak İstanbul'daki ilk mekanını açacağını söyledi.