Disney'in 4 filmi rötar yaptı

Disney'in 4 filmi rötar yaptı
Güncelleme:

Warner Bros.'tan sonra Disney'in de Wish, Poor Things, Next Goal Wins ve Magazine Dreams filmlerini Hollywood grevleri nedeniyle erteleyebileceği iddia edildi.

Walt Disney Co., devam eden aktör ve yazar grevleri nedeniyle yılın geri kalanında gösterime girecek filmlerinin programını gözden geçiriyor ve bazı filmleri ertelemeyi düşünüyor. Ancak tartışmaların hala erken bir aşamada olduğu belirtiliyor.

Bloomberg'ün haberine göre, erteleme kararından etkileneceği düşünülen filmler arasında Walt Disney Animation Studios'un kasım ayında yayınlamayı planladığı Wish, Yorgos Lanthimos'un yönettiği ve Emma Stone'un başrolünde olduğu Poor Things, Taika Waititi'nin yönettiği ve Michael Fassbender'ın başrolünde olduğu Next Goal Wins ve Jonathan Majors'ın yönettiği Magazine Dreams yer alıyor.

Warner Bros. Discovery'nin de geçtiğimiz haftalarda, büyük heyecanla beklenen devam filmi Dune Part Two dahil olmak üzere bazı büyük filmlerini gelecek yıla ertelemeyi düşündüğü haberleri ortaya çıkmıştı. Ancak henüz her iki stüdyodan da resmi bir vizyon değişikliği açıklaması gelmedi.

Disney, Indiana Jones ve Kader Kadranı ile Küçük Deniz Kızı filmlerinin gişede beklenen kazancı elde edememesi nedeniyle kötü bir yaz sezonu geçirmişti ve grev nedeniyle ertelemeyi düşündüğü filmlerden önce de vizyon takviminde değişiklikler yapmıştı. Ancak net bir erteleme tarihi veya detayı henüz verilmedi.