Emre Atabay'ın ''Deli Gibi'' klibi yayında

Emre Atabay'ın ''Deli Gibi'' klibi yayında

Emre Atabay'ın yeni single'ı "Deli Gibi"nin klibine Göksel Balaban imzası..

Uzun yıllar Amerika’da Mercury Lounge, Crash Mansion, Drom gibi sahnelerde performans sergiledikten sonra, Türkiye’ye dönerek single çalışmalarına devam eden Emre Atabay, ‘Deli Gibi’ şarkısı ile sevenleriyle tekrar buluşuyor.

Geçen hafta Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde yepyeni single çalışması ‘Deli Gibi’nin ön gösterimini gerçekleştiren Emre Atabay pop, rock, funk, blues tarzında söylediği yerli/yabancı şarkılarla ve dinamik sahnesiyle katılımcılara keyifli saatler yaşatmıştı.

Geçtiğimiz yaz ‘Yok Sana’ single çalışması ile toplamda 5 milyonun üzerinde bir izlenme yakalayan Emre Atabay’ın ‘Deli Gibi’ şarkısı da kendisiyle yarışacak nitelikte.. Sözü ve bestesi kendisine ait olan, aynı zamanda aranjörü ve prodüktörü olduğu ‘Deli Gibi’ şarkısı için “içinde hem blues, hem türkü hem de triphop öğelerini barındırıyor. Şarkıda hüznü yaşarken aynı zamanda mutluluğun da tadını alıyorsunuz, şarkının modu oldukça baskın bir durumda…’  diyor.

Son dönemde klipleriyle dikkatleri çeken yönetmen Göksel Balaban tarafından çekilen ‘Deli Gibi’nin klibinde, vazgeçilemeyen bir aşk hikayesi anlatılıyor.

Üsküdar’daki Plato’da 35 kişilik bir ekip ile 16 saatte çekilen klibin yapımı Bambu Film Evi’ne ait. Klipte Emre Atabay’a dizilerden tanıdığımız oyuncu/model Elif Ölker de eşlik ediyor.