Eski eşine evlilik teklif eden İbo'ya cevap geldi

Eski eşine evlilik teklif eden İbo'ya cevap geldi
Güncelleme:

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 2013 yılında boşandığı Ayşegül Yıldız ile yeniden evlenmek istediğini açıkladı. Ayşegül Yıldız ise ''Bu konuda olumlu düşüncelere sahip değilim'' cevabını verdi.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Show TV'de yayınlanan Seda Sayan'la programına açıklamalarda bulundu. Tatlıses ileAyşegül Yıldız yeniden evlenebileceğinin sinyalini verdi.

 Daha önce 5 kez evlenen ünlü türkücünün çarpıcı açıklamaları şöyle:

"TRİLYON VERSELER İSTANBUL'A DÖNMEM"

"Ben artık İzmirliyim. Ben İzmir'i sevdim, o da beni sevdi. Trilyon verseler İstanbul'a dönmem. Küstüm oraya, beni küstürdüler. Beni vurdular, beni vurana beddua etmedim. Demek ki yaradan bana böyle bir ceza verdi. İsyan da etmem, şikayet de etmem. Allah'tan umudumu kesmedim. Şarkı söylemeyi özlüyorum. Sesim paslanmış vaziyette. Şarkı söylemek için Allah'a dua ediyorum.

ESKİ EŞİNE EVLENME TEKLİF ETTİ

Evlenmeyi düşünüyorum. Elif'in annesi Ayşegül Yıldız'a evlenme teklifim olacak. Ayşegül Yıldız'a aşık değilim, ama evlenmek istiyorum. Kendisine bu teklifimi daha önce sunmadım. Televizyon ekranlarından ona teklif ediyorum."

AYŞEGÜL YILDIZ'DAN CEVAP GELDİ

Tatlıses'in bu çıkışı sonrası tüm gözler Ayşegül Yıldız'a çevrildi. Yakın çevresine ünlü türkücünün canlı yayında yaptığı açıklamalar karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını ifade eden Yıldız, "İbrahim Bey çocuğumun babası. Aramızdaki sevgi, saygı her daim var olacaktır. Ancak iş yeniden evliliğe gelince, bu konuda olumlu düşüncelere sahip değilim" dediği öğrenildi.

EVLİLİKLERİ İKİ YIL SÜRDÜ
İbrahim Tatlıses, uzun süre birliktelik yaşadığı Ayşegül Yıldız ile 2011 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, evliliklerinin ikinci yılında kızları Elif Ada'yı kucağına almıştı. Tatlıses ile Yıldız, 2013 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Seçiniz...