Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım

Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım
Güncelleme:

Nisan ayında lenfoma tedavisi gören 9 yaşındaki oğlunu kaybeden Ebru Şallı, oğlu ile çekilen fotoğrafını paylaştı. Şallı'nın ''Mutfaklar bomboş artık. Ponçiğin isteğini yerine getireceğim'' sözleri herkesi duygulandırdı.

Eski manken Ebru Şallı'nın Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya gelen 9 yaşındaki Pars, 16 Nisan'da 2 yıldır lenfoma tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Evladını toprağa vermenin acısını yaşayan Şallı, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

"PONÇİĞİM İSTEDİĞİNİ YERİNE GETİRECEĞİM"
Zaman zaman oğluyla mutfağa girerek onun sevdiği tarifleri yapan Ebru Şallı, Pars ile kurabiye yaparken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü isim paylaşımına yazdığı şu notla herkesi derinden etkiledi: "Mutfaklar bomboş artık. Dünle beraber gitti, cancağızım, ne kadar söz varsa düne ait, şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Rumi, Ponçiğin istediğini yerine getireceğim. Bugün biraz edin beni."

Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım - Resim : 1

Şallı'nın yürek yakan paylaşımına sessiz kalamayan Demet Şener, Nilgün Belgün, Özge Ulusoy, Ayşe Arman ve İpek Acar gibi isimler destek yorumları yaptı.