Friends hayranlarına kötü haber

Friends hayranlarına kötü haber
Güncelleme:

Dijital yayın platformu Netflix, 1 Nisan 2021 tarihinde Netflix Türkiye’ye eklenen tüm zamanların en sevilen sit-com dizilerinden Friends'in Netflix’ten kalkacağını duyurdu.

ShiftDelete'in haberine göre; Netflix Türkiye abonelerine “Yakında Netflix’e veda edecek dizi ve filmler” başlıklı bir bildirim göndermeye başladı. Friends dizisini kütüphaneden çıkaracağını duyurdu. Ancak platform, dizinin ne zaman yayından kaldıracağını açıklamadı.

Netflix, Friends’i 2020 yılına kadar Amerika Birleşik Devletleri’nde yayımlayabiliyordu. Ancak Warner Bros. Discovery’nin abonelik tabanlı dijital yayın platformu HBO Max’in Mayıs 2020’de hayata geçmesiyle kaldırmak zorunda kaldı. Dizi şu anda ABD’de HBO Max’te izlenebiliyor.

Türkiye'de ise BluTV’de ulaşılabilir durumdayken; önümüzdeki aylarda kullanıma açılacak HBO Max Türkiye’de de yayınlanması bekleniyor.

İKİ FİLM DAHA KALKIYOR

Netflix Türkiye sadece Friends dizisini kaldırmıyor. 31 Mayıs’tan itibaren, Sherry Lansing tarafından yaratılan Ahlaksız Teklif ile Christopher Nolan imzalı Yıldızlar Arası filmleri artık platformda izlenemeyecek.