Haluk Levent resti çekti: ''Bunlar halk düşmanı!''

Haluk Levent resti çekti: ''Bunlar halk düşmanı!''
Güncelleme:

Başta MHP lideri Bahçeli ve İçişleri Bakanı Soylu'nun açık olarak hedef gösterdiği AHBAP derneği kurucusu Haluk Levent sosyal medya hesabından isyan etti: "Bir ekip kurulmuş… Bunlar halk düşmanı"

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu milyonlarca depremzede için yardım faaliyeti yürüten ve topladığı bağışlar çoğaldıkça başta MHP lideri Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Partili bazı isimlerin de hedef gösterdiği Haluk Levent kritik bir karar aldı.

Sanatçı sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Bir ekip kurulmuş kim kurdurmuş bilmiyorum. Ahbap’ı yıpratmak için eski ne varsa yayma ve yayınlama kararı almışlar. Ben de bir karar aldım. Ben çalışmalarıma devam edeceğim. Ve bu sayfayı Ahbaplar yönetecek. Bu halk düşmanları ile muhatap olamam çünkü işlerimiz aksıyor.

Kim ne yaparsa kim ne yazarsa yazsın artık bu sayfadan cevap verilmeyecek. Sadece işimize yoğunlaşıp sizden gelen bağışları iyi projelerle sizlere sunmayı hedefliyoruz. Deprem yaraları sarıldıktan sonra şeytanın yeryüzü temsilcilerine toplu cevap verip hesaplaşacağım Bilginize.”