Hürrem'i unutan Gülben'den iki eşlilik çıkışı

Hürrem'i unutan Gülben'den iki eşlilik çıkışı

Gülben Ergen kendi oynadığı "Hürrem"i unuttu, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"a çıkıştı.

Oktay Kaynarca’nın oynadığı ‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisini iki eşli yaşamı özendirdiği sebebiyle eleştiren Gülben Ergen adeta bu hareketiyle 2003 yılında oynadığı Hürrem karakterini unuttuğunu göstermiş oldu.

Osmanlı Sarayı’nda geçen entrikaların anlatıldığı ve padişahın pek çok eşi arasından gözdesi olmak adına bu entrikalara karışan ve pek çok hemcinsinin canını yakan Hürrem karakterine 2003 yılında hayat veren Gülben Ergen, oynadığı rolü ve bu rolün ortaya koyduğu çok eşlilik göndermesini unutmuş olsa gerek yine bir dizide anlatılan bu olayı kıyasıya eleştiriyor.

1-20151118165544.jpg

Dizinin senaryosunu iki eşli yaşamı normalleştirmek olarak tanımlayan Gülben Ergen, 2003 yılındaki Hürrem Sultan’ın bol entrikalı senaryosunu adeta görmezden gelerek Oktay Kaynarca’nın dizisine böyle bir eleştiri yapmayı uygun görmüş.

Gülben Ergen’in yıllar önce oynadığı dizinin senaryosuna bakacak olursak o diziyi de yıllar önce çok eşliliği normalleştirmeye çalıştığı yönünden eleştirebiliriz.

2-20151118165544.jpg

Ergen bunun tarihi bir gerçeği anlattığı savını ortaya süreceğini de düşünürsek bir kadın olarak böyle bir projede yer almama hakkını neden kullanmadığını sorgulamak gerekiyor. Sonuç olarak Gülben Ergen, Oktay Kaynarca’nın oynadığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisini sorgularken çuvaldızı biraz olsun kendisine batırması gerekirdi.