İddialı yarışmacı Survivor All Star'a gözyaşları içinde veda etti

İddialı yarışmacı Survivor All Star'a gözyaşları içinde veda etti
Güncelleme:

TV8 ekranlarındaki Survivor All Star heyecanında dün gece eleme gecesiydi... Yarışmanın iddialı yarışmacısı yarışmaya gözyaşları içerisinde veda etti.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam bir yarışmacı daha hayallerine veda etti.

Potada Survivor All Star adasında kalmak için mücadele eden Berna, Kardeniz, Sahra ve Seda arasındaki kıyasıya yarışmada  ilk düelloda potadan ilk çıkan isimler Berna ve Sahra oldu.

Düello oyununda ise Berna, Sahra'yı, Sahra da Kardeniz'i 5-1'lik skorla yenmeyi başardı.

Düello oyunlarının ikinci turunda ise Seda Aktuğlu ile Kardeniz karşı karşıya geldi.

Finalde ise Kardeniz, Seda'yı 5-2'lik skorla mağlup etmeyi başarınca Survivor All Star adasına veda eden yarışmacı Seda Aktuğlu oldu.

Yarışmaya ve hayallerine göyzaşları içinde veda eden Seda Aktuğlu, "Aslında kum torbasını istiyordum. Son dakika sticki seçtim. Çünkü omuzum gerçekten çok ağrıdı. Boynuma kadar. El bileğim de. Parkura bir yerden girerken ayağımı şöyle bir burktum. Ayağım şişti. Hepinizden tekrar özür dilerim eğer bir kabahatim, kusurum olduysa. Benim tepem atar, söylerim, ederim. Yüzüne de sonradan söylerim, ben senin için böyle böyle dedim, senin için böyle böyle düşünüyorum diye hepsini söylerim. Hiçbir gizlim saklım yok kimseyle.Dedikodu etmem direk söylerim. Severim de barışmak da isterim. Kavga da istemem. Mesela Turabi'yi hemen affettim. İstemiyorum olumsuz bir şey sevgi istiyorum, barış istiyorum hep. Gitmek de istemezdim ama nasibim buraya kadarmış" dedi.