Kraliyet çifti soyadlarını da değiştiriyor

Kraliyet çifti soyadlarını da değiştiriyor
Güncelleme:

İngiliz kraliyetindeki görevlerinden ayrılarak aileye cephe alan Prens Harry ve ABD’li oyuncu eşi Meghan Markle'ın soyadlarını da değiştirmeyi düşündüğü ortaya çıktı.

İngiliz kraliyetindeki görevlerinden ayrılarak aileye cephe alan Prens Harry ve ABD’li oyuncu eşi Meghan Markle'ın soyadlarını da değiştirmeyi düşündüğü ortaya çıktı.

Kraliyet uzmanı Tom Bower'a göre çift, İngiliz monarşisinin soyadı olan Windsor yerine Prens Harry'nin annesi Prenses Diana'nın evlenmeden önceki soyadını kullanmaya başlayacak. Bower, Sussex Dükü ve Düşesinin “markalarını yenilemek” amacıyla isim değişikliğine gitmeyi düşündüğünü belirtti.

Çiftin Prenses Diana'nın aileden gelen soyadı olan Spencer'ı tercih edeceğini kaydeden Bower, GB News'e yaptığı açıklamada, “Sussex markasını yeniden oluşturmanın en ilginç tarafı, Meghan'ın hayattaki asıl hedefinin Diana olmaya karar vermesi” dedi. Uzman, “Böylece Meghan Spencer, yani yeni Diana olacak” ifadelerini kullandı.

Bower, çiftin Sussex unvanından da vazgeçmeyi düşündüğünü ve kararı ekiplerine ilettiğini kaydetti.

Son olarak Prens Harry ve Meghan Markle'ın Spotify'la olan 20 milyon dolarlık anlaşması sona ermişti. İngiliz basını, Netflix'le anlaşmaları da zarar gören çiftin markasıyla ilgili kriz yaşandığını öne sürmüştü.