Murat Boz, Almanya'yı salladı

Murat Boz, Almanya'yı salladı

Avrupa turnesine çıkan ünlü sanatçı Murat Boz, Almanya'da hayranlarını coşturdu.

Kasım ayının ilk haftasında Avrupa turnesine çıkan ünlü sanatçı Murat Boz, dün akşam Almanya'nın Oberhausen kentinde hayranlarıyla buluştu. Murat Boz, kendisini izlemeye gelen yaklaşık iki bin hayranını coşturdu.

Murat Boz, dün akşam Almanya'nın Oberhausen kentinde sahne aldı. Orkestrası eşliğinde şarkılarını canlı olarak seslendiren Boz, kendisini izlemeye gelen yaklaşık iki bin hayranını coşturdu. Sevilen şarkılarını art arda seslendiren ünlü sanatçı, salonu balkonlarına kadar dolduran hayranlarına uzun yıllar unutamayacakları bir konser verdi. Bir buçuk saati aşkın sahnede kalan Murat Boz'a alkışlarıyla destek veren müzik severler, sanatçıya çoğu şarkısında eşlik etti. Konserde sahne performansıyla göz dolduran Murat Boz, Oberhausen'de hem coştu hem de coşturdu. Gördüğü yoğun ilgiyle hızını alamayan ünlü sanatçı, eline davulla şov yapmayı da unutmadı.

Ünlü şarkıcı konser bitiminde "Oberhasen, beni bu gece yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizi çok seviyorum, kendinize dikkat edin ve hoşça kalın" sözleriyle hayranlarına veda etti. 4 Kasım'da Amsterdam konseriyle Avrupa turnesine start veren Murat Boz, Oberhausen'in ardından 25 Kasım 2016 tarihinde Stuttgart'ta vereceği konserle turnesine devam edecek.

Murat Boz, Almanya'yı salladı

DHA