Ozan Güven ekranlara geri dönüyor

Ozan Güven ekranlara geri dönüyor
Güncelleme:

Kadına şiddet suçlamasıyla yargılanan ve yaklaşık 3 yıldır ekranlardan uzak kalan Ozan Güven, Kanal D'de yayınlanacak olan Taş, Kağıt, Makas adlı dizideki avukat rolüyle ekranlara geri dönüyor.

Eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği suçlamasıyla, 'silahla kasten yaralama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'hakaret' suçlarından 13,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan oyuncu Ozan Güven, olay nedeniyle büyük tepki çekince ekranlardan uzaklaşmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; ünlü oyuncu, bu yıl dizi ve film setlerine geri dönüyor. Ozan Güven, Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi “Taş, Kağıt, Makas”la el sıkıştı. Yusuf Pirhasan’ın yöneteceği, Uğraş Güneş’in yazdığı dizi bu hafta sete çıkacak.


DİZİNİN KADROSU VE KONUSU
Kore yapımı Remember: War Of The Son’dan uyarlanan dizide hipertimestik sendromu (Hiçbir şeyi unutmama) rahatsızlığı olan ve babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için bir avukat olan Umut Tanrıkulu adlı gencin hikâyesi beyazcama taşınıyor. Ozan Güven “Harun Yakar” adlı renkli bir karaktere hayat verecek.

Ekin Koç’un “Umut” rolüne hayat vereceği dizide Serra Arıtürk Umut’un partneri “Alev”i, Burak Yörük Urfalı inşaat kralı Bünyamin Demirkıran’ın tek oğlu olan Fecir’i ve Hande Ataizi de adliyenin dişli savcısı “Süreyya Yalçınkaya”yı canlandıracak. Ozan Güven’in canlandıracağı avukat Harun ile savcı Süreyya arasında büyük bir çekişme yaşanacak.