Popstar Mehtap Yılmaz'dan üzücü haber

Popstar Mehtap Yılmaz'dan üzücü haber
Güncelleme:

Popstar yarışmasıyla ünlenen şarkıcı Mehtap Yılmaz, beynine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi.

Bir döneme damgasını vuran Popstar yarışmasıyla adını duyuran ve sonrasında sesiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Mehtap Yılmaz'ın dün beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdiği ileri sürüldü.

Mehtap Yılmaz'ın bağlı olduğu müzik şirketinin hesabından şarkıcının sedye ile hastaneye girdiği görüntüler paylaşıldı. Şarkıcının sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilen paylaşımda "Dün gece acil olarak hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz, beyin pıhtısı nedeniyle kısmi felç geçirmiştir. Tüm sevenlerimizden aldığımız mesajlar doğrultusunda açıklama yapma ihtiyacı hissediyoruz. Şu anda doktorlar durumunun daha iyiye gittiğini ve gerekli tedavinin yapıldığını belirtmişlerdir. Sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme olduğunda sevenlerine bilgilendirme yapılacaktır.

Popstar yarışmasıyla ünlenen şarkıcı Mehtap Yılmaz, beynine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi.

"SEDA SAYAN ÖNÜMÜ KESTİ" DEMİŞTİ

Popstar Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Seren Serengil'in programına katılarak Seda Sayan hakkında dikkat çeken iddialarda bulunmuştu.

Seren Serengil, "Ben enteresan bir şey duydum; Seda Sayan Kanal D'de program yapıyordu o esnada da sana ya Star'dan ya da Show'dan teklif geliyor tam Seda Sayan'ın karşı saati..." dedi.

Popstar Mehtap ise "Star'dan, hem karşı saati hem de senin bilmediğin bir şey var tam yanındaki stüdyo ve onunkinden daha büyük... Ondan sonra ben nasıl mutluyum, okeylediğim anda imza atılacaktı. Stelyo abiyi aradım, ben bunu sizin yayına gelince konuşamadım... Sinan abi orada diye ama benim de kariyerimi baltalayan birileri var orada yani... Bunu tüm Türkiye duysun..." diyerek şu iddialarda bulundu:

"Stelyo'yu aradım; bana ondan uzak dur diyenler de olmuştu... Seda Sayan'ın da ablasının kızı Seda benim yanımda çalışıyordu yanıma da koyan Seda Sayan, programına konuk gittiğimde... Bunlara çok inandım, ama işlerimde bir sıkıntı var... Görüşmeden sonra imza atmadan kimseye söyleme dendi bana ama ben aradım Stelyo'ya söyledim, 'Dur kapat evime gel' dedi. Toplandık gittik. O kadar güveniyorum ki sözleşmeyi filan verdim. Sonra ne olduysa bana sen gel Artı Film ile yapalım atma imza dedi. O zamanın parasıyla bana 40 bin TL verip hiçbir yere çıkmayacaksın dediler. Unutturacaklar beni, güveniyorum ya onlara, 6 ay ekrana çıkmayacaksın filan uzaklaştıracaklardı beni..."

Mehtap Yılmaz Seda Sayan'ın kendisinin önünü kestiğini iddia etti. Mehtap "Aradan bir sürü zaman geçti, dost gibiyiz ama program yok, Seda Sayan ile bir yerde karşılaştık, Stello beni görünce girmedi. Seda'ya dedim ki 'Beni götürdü menajerin imza attırdı' dedim. Beni ilgilendirmez dedi. İnşallah Allah benim hakkımı çıkartır onlardan" diyerek sitem etti.