Ronaldo kadro dışı kaldı !

Ronaldo kadro dışı kaldı !
Güncelleme:

Cristiano Ronaldo kariyeri boyunca ilk kez kadro dışı bırakıldı...

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, Alessandro Proto tarafından oyuncu olarak yer alması beklenen 'The Manipulator' adlı filmin kadrosundan çıkarıldı.

İspanyol devi Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo kariyeri boyunca ilk kez kadro dışı bırakıldı. Portekizli yıldız aldığı bu olumsuz habere rağmen, 10 milyon Euro’luk bir gelirini de sahibi oldu.

İşte detaylar…

Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese yeni filmi ‘The Manipulator’ filmi için yaptığı ön çalışmalarda Cristiano Ronaldo’nun rezidansını çekimler için belirlediği mekanlar arasına dahil etti. Bu gelişme sonrası Ronaldo’ya da filmde küçük bir rol verme kararı aldı. Ayrıca taraflar arasında anlaşmadan vazgeçilmesi halinde 10 milyon Euro’luk bir tazminat ödenmesi kararı alındı.

Filmde Ronaldo’nun canlandıracağı karakter olan ünlü İtalyan zengin Alessandro Proto, Ronaldo’nun filmde oynamasını veto etti ve bu kararını Scorsese’ye iletti. Bu gelişmenin ardından Portekizli yıldız filmin kadrosundan çıkarıldı.

Yapılan anlaşma gereği 30 yaşındaki Ronaldo 10 milyon Euro tazminat hakkı kazandı. Ancak Portekiz’li yıldızın avukatları bu miktarın iki katını talep etmek için mahkemeye başvurmaya hazırlanıyor.

AMK Gazetesi