Şahan Gökbakar'dan Prof. Dr. Özgür Demirtaş'a ilginç benzetme

Şahan Gökbakar'dan Prof. Dr. Özgür Demirtaş'a ilginç benzetme
Güncelleme:

Bir süredir Twitter üzerinden, Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile şarkıcı Kıraç arasında devam eden polemiğe, ünlü komedyen Şahan Gökbakar da dahil oldu. Gökbakar'ın Prof. Dr. Demirtaş için yaptığı benzetmeye beğeni yağdı.

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı paylaşımlar dikkat çeken Şahan Gökbakar, ünlü finans profesörü, akademisyen ve yazar Özgür Demirtaş'a destek verdi.

Şarkıcı Kıraç'ın eleştirdiği Demirtaş için 'Bizim kırmızı çizgimizdir' diyen Gökbakar, "Prof. Dr. Demirtaş ekonomist bir halk ozanıdır. Bilgi ve tecrübesi, herkesin anlayacağı şekilde dökülür dilinden. Müzisyenin 'Neden bu kadar takip ediliyor?' sorusuna açıklayıcı olabilir. Bu garip komedyenin anlamadığı ise, neden böyle bir soru var?" ifadelerini kullandı.

Kıraç ise Gökbakar'ın tweetine sert bir yanıt verdi. Ünlü şarkıcı paylaşımında "Aynı kibir! Aynı üstten bakmalar! Kankasına destek oluyor aklınca. Şimdi bir şey desem hemen linç tezgahlayacak belli! Ama eminim ki insanlar türevinizin gerçek yüzünü yakında görecek!" dedi.

Prof. Dr. Demirtaş ekonomist bir halk ozanıdır. Bilgi ve tecrübesi, herkesin anlayacağı şekilde dökülür dilinden. Müzisyenin 'Neden bu kadar takip ediliyor?' sorusuna açıklayıcı olabilir. Bu garip komedyenin anlamadığı ise, neden böyle bir soru var?
Aynı kibir! Aynı üstten bakmalar! Kankasına destek oluyor aklınca. Şimdi bir şey desem hemen linç tezgahlayacak belli! Ama eminim ki insanlar türevinizin gerçek yüzünü yakında görecek!