Sahnede talihsiz kaza! Ahu Yağtu'nun omuru kırıldı

Sahnede talihsiz kaza! Ahu Yağtu'nun omuru kırıldı
Güncelleme:

Karanlıkta Komedi adlı tiyatro oyununda rol alan oyuncu Ahu Yağtu, sahnede dengesini kaybederek düştü. Yağtu'nun kuyruk sokumu bölgesindeki omurda kırık meydana geldi.

Rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından her daim söz ettiren Ahu Yağtu, son sahnesinde talihsiz bir kaza yaşadı. Karanlıkta Komedi adlı tiyatro oyununun ilk prömiyerinde sahneye çıkan oyuncu, ayağının takılmasıyla düştü. Omuru kırılan oyuncu, 5 hafta evde istirahat edecek.

"DİNLENEREK VE SPOR YAPARAK ATLATACAĞIM"
Sahnede ayağı takılan ve dengesini kaybedip düşen Yağtu'nun omuru kırıldı. Doktorunun 5 hafta evde istirahat verdiği oyuncu, "Omurganın en alt kuyruk sokumu bölgesindeki omurda kırık var. Doğal olarak bir operasyon yapılamıyor. Evde dinlenerek ve spor yaparak atlatacağım. Kemik kendi kendine kaynayacak inşallah" diye konuştu.

Sahnede talihsiz kaza! Ahu Yağtu'nun omuru kırıldı - Resim : 1

KAZA SONRASI OYUN ERTELENDİ
Burcu Kara, Gökçe Özyol ve Akasya Aslı Türkmen'in rol aldığı oyun Yağtu'nun başına gelen bu kaza nedeniyle oyunun 3-4 Mart tarihlerindeki İzmir ve Ankara oyunları da ileri bir tarihe ertelendi. Öte yandan Yağtu, "Kaza sonrası 'Karanlıkta Komedi' ve bu ay başlayacak olan 'Closer' adlı tiyatro oyunlarıma ara vermek zorunda kaldım" dedi.

Hürriyet