Sefer Poyraz Karayel'den neden çıktı ?

Sefer Poyraz Karayel'den neden çıktı ?

Poyraz Karayel dizisinde Sefer adlı karakteri canlandıran Kanbolat Görkem'in diziden ayrılmasına yapımcı firmadan açıklama geldi.

Senaryosu ve oyuncularının performansıyla sosyal medyada çok konuşulan ve takip edilen dizi ‘Poyraz Karayel’, dikkat çekici bir haberle gündeme düştü. Kadrosunda İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Celil Nalçakan ve Kanbolat Görkem Arslan’ın olduğu dizide ayrılık rüzgarları esti. Kanbolat Görkem Arslan’ın oyunculuğuyla herkesin sevgisini kazanan Sefer karakteri senaryodan çıkarıldı. Konuyla ilgili olarak sosyal medyada Arslan’ın İlker Kaleli’yle büyük bir kavga ettiği, olay sonrası Kaleli’nin yapımcıya, “Ya ben bu diziden çıkarım ya da Kanbolat çıkar” dediği iddia edildi.

Bunun üzerine yapımcı şirket Limon Film’den bir açıklama geldi. Yapılan haberlerin gerçek dışı olduğunu belirten şirket, “Limon Film’in prensipleri gereği birlikte çalıştığı hiçbir oyuncunun sözüyle başka bir oyuncunun işine son vermesi söz konusu olamaz. Dizi planlandığı sürecinde devam etmektedir” ifadesinde bulundu. Dizide Arslan’ın oynadığı Sefer karakterinin, Celil Nalçakan’ın oynadığı Zülfikar karakteriyle girdiği diyalogları efsane haline gelmişti.