Songül Karlı'dan bikinili paylaşım

Songül Karlı'dan bikinili paylaşım
Güncelleme:

Songül Karlı, sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde 14 yaşındaki oğlunun ''Hep bir yerlerin konuşuluyor anne'' diyerek kendisine tepki gösterdiğini söylemişti.

Eski eşi tarafından dolandırılan ve Müge Anlı'ya çıkmak istediğini her fırsatta dile getiren Songül Karlı tatile devam ediyor. Yaza veda edemeyen Karlı bir bikinili paylaşım daha yaptı.

Bikinili ve cesur paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Songül Karlı geçtiğimiz günlerde yaptığı estetik açıklamasıyla dikkat çekmişti. Göğüslerinin büyüklüğünden rahatsız olan ünlü isim yeni pozlarıyla beğeni topladı.

Songül Karlı'dan bikinili paylaşım - Resim : 1

 Ünlü sanatçı Songül Karlı, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozları için 14 yaşındaki oğlunun "Hep bir yerlerin konuşuluyor anne" diyerek kendisine tepki gösterdiğini söylemişti.

Songül Karlı açıklamasında, “Şimdiye kadar hiç estetik yaptırmadım, doğallıktan yanayım. Göğüslerimi 3 kere küçülttürdüm. Elbiselerin altı olmuyor, fermuar çekilmiyor. Yine de büyük. 4’üncü operasyon kapıda” demişti.

''Hep bir yerlerin konuşuluyor'' demişti! Songül Karlı oğlunu paylaştı''Hep bir yerlerin konuşuluyor'' demişti! Songül Karlı oğlunu paylaştı

Songül Karlı 4. kez göğüslerini küçülttürecekSongül Karlı 4. kez göğüslerini küçülttürecek

Oğlundan Songül Karlı'ya tepki: ''Hep bir yerlerin konuşuluyor!''Oğlundan Songül Karlı'ya tepki: ''Hep bir yerlerin konuşuluyor!''