Survivor All Star'ın iddialı yarışmacısı adaya veda etti

Survivor All Star'ın iddialı yarışmacısı adaya veda etti
Güncelleme:

Survivor All Star'da final yaklaşırken dün akşam yayınlanan bölümde bir yarışmacı daha adaya veda etti.

 Survivor All Star'da çarşamba akşamı eleme düellosu izleyenleri ekran başına kilitledi. Bu hafta eleme potasına giren Yunus Emre, Sercan, Furkan ve Batuhan Survivor'da kalmak için karşı karşıya geldi. Öte yandan bu hafta Survivor'dan adaylığını ilk turda sildiren yarışmacılara kuzu tandır, pilav ve probiyotik yoğurt ödülü de verileceği açıklandı. Ayrıca ödülün sahibi olan yarışmacıların iki arkadaşını da ödüle götürme hakkı verildi.

Performans eşleşmesine göre ilk önce Yunus Emre ve Sercan karşı karşıya geldi. Bu etabın sonunda Sercan 5-4 skorla ilk turda kazanarak adaylığını sildirdi. İkinci karşılaşma ise Batuhan ve Furkan arasında oldu. Bu karşılaşmanın kazananı ise 5-1'lik skorla Batuhan oldu. Böylece Batuhan da eleme potasından çıktı.

FURKAN ADAYA VEDA ETTİ

Üçüncü etapta bu kez Yunus Emre ve Furkan final düellosunda mücadele verdi. 5 olan yarışmacının adaylığının düşeceği oyunda iki yarışmacı da kazanmak için canını dişine taktı. Nefeslerin tutulduğu etapta Yunus Emre 5-1'lik skorla Furkan'a karşı düelloyu kazandı. Böylece Survivor'dan elenen yarışmacı Furkan oldu. Adaya veda eden Furkan son kez duygularını dile getirdi.

Survivor All Star'da final yaklaşırken dün akşam yayınlanan bölümde bir yarışmacı daha adaya veda etti.

'MENTAL OLARAK YORGUNDUM...'

Survivor'dan elenen Furkan, "Dört buçuk aydır hatta daha fazla belki mücadele ediyoruz. Son iki haftadır mental olarak gerçekten yorgundum. Yani erkek evlatlar annelerine düşkün olur ya benim de annem biraz rahatsızdı buraya gelmeden önce. Annemi çok merak eder oldum, çok özler oldum. Kız arkadaşımı özlüyorum, açım. Herşey üst üste vurdu. Performansımda da zaten bir düşüş olmuştu. Ama bu sene burada olmaktan gerçekten çok mutluyum. Neden mutluyum; izlerken çok merak ettiğim, yarışmak istediğim bir Turabi ile yarıştım. Hızını çok merak ettiğim bir Hilmi Cem vardı karşıda eski şampiyon onunla yarıştım. Kendimi denedim. Çok sevdiğim arkadaşlarım oldu dışarıda görüşeceğim arkadaşlarım oldu. Yani buraya gelince insan ne söyleyeceğini bilmiyor. Şuan tüy gibi hafif hissediyorum. Açıkçası babam, dayım, kız arkadaşım bana kızacaklar. Neden daha fazla mücadele etmedin diye kızacaklar belki de. Ama emin olsunlar gerçekten terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Burası çok yorucu. Çıkacak arkadaşlara da şimdiden söyleyeyim. Normal oynadığımız oyunlara da benzemiyor, atmosfer çok farklı. Hakkım geçtiyse birine yani benden taraf helal olsun. Sizleri çok seviyorum. Hatam olduysa yine kusura bakmayın." dedi.