Survivor'da kim elenecek ?

Survivor'da kim elenecek ?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler ada konseyinde ter döktü.

Survior adasından ilk kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta yapılacak SMS oylaması sonuçları ile ortaya çıkacak. Peki dokunulmazlığı ünlüler mi gönüllüler mi kaybetti? Survivor'dan elenmesi için kimin isimleri yazıldı?

Survivor adasında dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı 10'a 5 ile gönüllüler takımına kaybetti. Haliyle ada konseyine eleme için giden ilk takım ünlüler oldu. Konseyde ünlüler takımındaki gruplaşma net bir şekilde ortaya çıktı. Avatan Atakan ve Yunus Günçe başta olmak üzere ünlülerin büyük bir kısmı Tuğba Özay'ı hedef aldı.

SURVİVOR ADA KONSEYİ'NDE KİM YAZILDI ?

Survivor ada konseyindeki oylamada Avatan Atakan, Ebru Öztürk ve Yunus Günçe Tuğba Özay elensin diye hem kulis yaptılar hem de adını yazdılar.

Kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan Ebru Öztürk de Yılmaz Morgül ismini verince elenecek 2 isim belli oldu. Ebru Öztürk 'Neden Yılmaz Morgül'ü seçtiğini'  "Kimi söyleyeceğim çok düşünmedim. Çünkü benim burda kalbimi kıran bir kişi vardı. Ben bunu unutmadım. Benden özür dilemedi. O yüzden de Yılmaz'ı söylemek istiyorum" sözleriyle açıkladı.