Ünlü şarkıcıdan dikkat çeken iş ilanı

Ünlü şarkıcıdan dikkat çeken iş ilanı
Güncelleme:

Amerika'nın pop yıldızı Taylor Swift'in müziğinin önemini tüm dünyaya anlatmakla özel olarak görevlendirilecek bir gazeteci aranıyor.

ABD merkezli medya şirketi, 12 Grammy ödüllü şarkıcı ve söz yazarı Taylor Swift için hakkında tam zamanlı haber yapacak bir muhabir için ilan verdi.

Müzik endüstrisinin en prestijli ödül törenlerinden olan MTV Video Müzik Ödülleri, 12 Eylül akşamı New Jersey’de gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Geceye damga vuran isim dokuz dalda ödül alan Taylor Swift oldu.

ABD'li yıldız, 11 dalda aday gösterildiği etkinlikten dokuz ödülle eve döndü. 33 yaşındaki sanatçı; ‘Yılın Şarkısı’, ‘En İyi Pop Müzik Klibi’, ‘En İyi Klip Yönetmenliği’, ‘En İyi Görsel Efekt’, ‘Yılın Müzik Klibi’, ‘En İyi Sinematografi’, ‘En İyi Sanatçı’, ‘En İyi Yaz Gösterisi’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerini kucakladı.

ABD merkezli medya kuruluşu Gannett, 12 Eylül'de şarkıcı Taylor Swift hakkında haber yapacak bir muhabir aradığını duyurdu.

Anti-Hero parçasıyla adından söz ettiren şarkıcının 'müziğini ve kültürel etkisini yansıtmakla' özel olarak görevlendirilecek 'Taylor Swift Muhabiri'ne ne kadar ücret verileceği merak konusu oldu.

Şarkıcının hayranlarına ise hayallerindeki pozisyona başvurma fırsatı doğdu. Gannett'in yayınları arasında USA Today ve Birleşik Krallık merkezli Newsquest adlı yayın organı yer alıyor.

Gannett'ten bir temsilci, ilanın gerçek olduğunu ve işin tam zamanlı ve sosyal haklarla birlikte teklif edildiğini doğruladı.