Ece Üner ''bel altı'' sözlerine yönelik eleştirilere bu yanıtı verdi

Ece Üner ''bel altı'' sözlerine yönelik eleştirilere bu yanıtı verdi
Güncelleme:

Ermenistan asıllı ünlü isim Kim Kardashian'ın Türkiye hakkındaki skandal sözlerine "bel altı" verdiği yanıt nedeniyle bir taraftan alkışlanan bir diğer taraftan ise eleştirilen Show TV ana haber bülteninin sunucusu Ece Üner eleştirilere yanıt verdi.

Show TV ana haber bülteninin sunucusu Ece Üner'in, Ermenistan asıllı reality şov ünlüsü Kim Kardashian'ın Türkiye'ye yönelik skandal sözlerine karşılık olarak canlı yayında sarf ettiği "kameralara göstermeye alışık olduğu büyük bir kaynağı var, yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" sözlerine yönelik eleştirilere yanıt verdi.

Üner, tepkilerin ardından kendisini, “Pes’miş! Özünde; 'bir yerinden uydurma' dedim! Esas cinsiyetçilik, burada 'cinsiyetçilik' aramak. Biraz da Can Yücel okuyun!" diyerek savundu.

Söz konusu açıklamasını kişisel Twitter hesabında yayınlayan Üner, kendisine yöneltilen 'cinsiyetçilik' suçlamasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Pes’miş! Özünde 'Bir yerinden uydurma' dedim. Esas cinsiyetçilik, burada 'cinsiyetçilik' aramak. Ben 'sıradan' kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz? Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı. Biraz da Can Yücel okuyun. Kavramlarınız yerine otursun."

NE OLMUŞTU?

Ermenistanlı yıldız Kardashian, Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan çatışmayla ilgili olarak "Karabağ'ı korumak için hayatlarını tehlikeye atan cesur erkek ve kadınlar için dua ediyoruz", "Bakü'ye saldırgan güç kullanımını durdurması için çağrı yapılmalı, Azerbaycan'a ABD askeri yardımı durmalı, Türkiye Bakü'ye silah ve savaşçı göndermemesi için uyarılmalı" ifadelerini kullanmıştı.

Spiker Ece Üner ise Kardashian’ın açıklaması ardından dünkü ana haber bülteninde, "Kim Kardashian'ın kameralara göstermeye alışık olduğu büyük bir kaynağı var, yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" ifadelerini kullandı.

Deniz Çakır'dan Ece Üner'e Kim Kardashian tepkisiDeniz Çakır'dan Ece Üner'e Kim Kardashian tepkisi

Ece Üner, Türkiye'yi hedef alan Kim Kardashian'ı bel altından vurduEce Üner, Türkiye'yi hedef alan Kim Kardashian'ı bel altından vurdu