Fatih Altaylı: ''Beni kimse kullanamaz''

Fatih Altaylı: ''Beni kimse kullanamaz''
Güncelleme:

İGA CEO'su ile yaptığı röportaj olay olan Fatih Altaylı, CHP'li Aykut Erdoğdu ile arasında geçen telefon konuşmasını yazdı.

İGA CEO’su ile yaptığı röportaj sonrası gündem olan Fatih Altaylı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'nun kendisini aradığını açıkladı.

Erdoğdu'ya sert ifadelerle yüklenen Altaylı, 'Sayın Aykut Erdoğdu emin olsun ki, beni kimse kullanamaz. Ne onun partisi ne de başka bir parti. Zaten o yüzden kimse beni sevmez. Umurumda mı? Emin olun hiç değil.' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde İGA CEO’su ile konuşan Habertürk yazarı Fatih Altaylı, kendisine “Sizi kullandılar” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'ya tepki gösterdi. Fatih Altaylı, "Kimse beni sevmez" başlığıyla yayımlanan yazısında "Türkiye'de artık her şey şirazesinden çıktı. İzan mizan kalmadı. Keza akıl da" ifadesine yer verdi.

Dün Aykut Erdoğdu'nun telefonla kendisini aradığını aktaran Altaylı, "3. Havalimanı ile ilgili olarak İGA CEO'sunun aktardıklarını kaleme almıştım, onlara itirazları varmış. Elbette olacaktır. 'Sizi kullandılar' diyor Aykut Erdoğdu. 'Aykut Bey, ben İGA CEO'sunun söylediklerini aktardım. Bunlar doğrudur veya yanlıştır demedim' dedim" diye devam etti.

Fatih Altaylı'nın yazısının tamamı için...