Güntekin Onay: Fenerbahçe'nin en iyi yaptığı şey...

Güntekin Onay: Fenerbahçe'nin en iyi yaptığı şey...
Güncelleme:

Spor yorumcusu Güntekin Onay, Sivasspor - Fenerbahçe maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Güntekin Onay, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçekarşılaşması hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İşte ünlü sunucu ve yorumcunun, sarı lacivertlilerin hayati önem taşıyan kritik karşılaşmasıyla ilgili flaş açıklamaları:

Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısında topa fazla sahip olduğunu düşünmüyorum. Samet Aybaba'nın burda planı ne olacak? Burda Samet Aybaba'nın Fenerbahçe analizi çok önemli. Fenerbahçe Malatya'da Malatyaspor'u yendi. Kendi yarı sahasında sabırla bekledi. Golü bulduktan sonra defansif oynadı. Alanları iyi kapattı.

Aslında Fenerbahçe'nin alametifarikası bu. Fenerbahçe'nin en iyi yaptığı şey duvar olmak. İkinci bölgenin savunmasını iyi yapabilen takımlardan biri. Son haftalarda bunu çok iyi yapıyorlar. Şu anda ligin en az golü yiyen takımı değil ama defansı çok iyi yapan bir takım. Güntekin Onay: Fenerbahçe'nin en iyi yaptığı şey... - Resim : 1

Rakip, topu Fenerbahçe'nin cezasahasına taşıdığı zaman birebirlerde stoperlerin ve beklerin sorun yaşadığını görüyorum. İkinci bölgenin savunmasını iyi yapan bir takım olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen Fenerbahçe, Sivasspor'un tuzağına düşmeyecek.

Aykut Kocaman da analizci bir teknik adam. Fenerbahçe topu almayacak bence. En azından bir 15-20 dakika dengeli bir oyun oynayacak. Robinho, Bifouma, Kone gibi önde tehlikeli ve hızlı oyuncuları var Sivasspor'un. Fenerbahçeyi tuzağa düşürmek isteyen bir Sivasspor olacak. Aynı Beşiktaş ve Başakşehir maçında olduğu gibi.

Ajansspor