Haluk Özdalga okurlarıyla kendi blog sitesinde buluşuyor

Haluk Özdalga okurlarıyla kendi blog sitesinde buluşuyor
Güncelleme:

Uzun süre Türkiye'de milletvekilliği yapan Halup Özdalga köşe yazılarıyla kendi internet sitesinde okurlarıyla buluşuyor.

Eski milletvekili Haluk Özdalga, ağırlıklı olarka Türkiye'nin dış ilişkilerini analiz eden köşe yazılarıyla artık kendi internet sitesi www.halukozdalga.com üzerinden okuyucularıyla buluşacak.

Haluk Özdalga'nın uzun yıllardır kaleme aldığı tüm köşe yazılarının ve analizlerinin bulunduğu blog stesinde Özdalga'nın bugüne kadar yazdığı Ortadoğu ve Avrupa Arasında Türkiye, Çoğulcu Toplum ve Demokrasi, Kötü Yönetilen Türkiye – Örnek vaka DSP ve Çağdaş Sosyal Demokrasinin Oluşumu adlı kitaplarının detayları da yer alıyor.

Özdalga yeni yayına açılan internet sitesinde yayınlanan "Doğu Akdeniz krizi Türkiye siyasetinin krizidir" başlıklı son yazısında ise Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki gaz sahalarındaki çalışmalarıyla birlikte başlayan Türkiye - Yunanistan ve Türkiye - Fransa gerilimini analiz etti.

Özdalga'nın "Doğu Akdeniz krizi Türkiye siyasetinin krizidir" başlıklı yazısının tamamına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HALUK ÖZDALGA KİMDİR ?

Haluk Özdalga
ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü, İnş. Y. Müh.
Gazete, dergi ve web sitelerinde çok sayıda makalesi yayınlandı.
DSP ve CHP’de ilçe-il örgütlerinde ve genel merkezde değişik görevler yaptı.
2007 ve 2011’de milletvekili seçildiği AKP’den 2013’de ayrıldı.
2007-2015 Ankara milletvekili. Çevre Komisyonu Başkanı ve AB-
Türkiye Karma Parlamento Komisyonu Başkan Vekili.

İletişim: iletisim@halukozdalga.com
 

Seçiniz...