Mehmet Demirkol: Gemişteki komleksli adamlar...

Mehmet Demirkol: Gemişteki komleksli adamlar...
Güncelleme:

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında günün öne çıkan gazete manşetlerini değerlendirdi.

Beşiktaş’ın evinde Monaco ile 1-1 berabere kaldığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını değerlendiren Mehmet Demirkol, Kartal’a övgüler yağdırdı. Fenerbahçe’de yaşanan puan hesaplarını da eleştiren Demirkol, ilginç ifadeler kullandı.

‘BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE DEĞER KATIYOR’

”Bizde yıllardır kompleksli bir tezahürat vardı. ‘Avrupa, Avrupa duy sesimizi. İşte bu Türklerin ayak sesleri’ diye… Bunlar geçmişteki kompleksli adamlar değiller. Beşiktaş, Avrupa’ya sesini duyurmuyor, Şampiyonlar Ligi’ne değer katıyor. Zaten oranın bir parçası gibi.”

‘ŞIKIR ŞIKIR, FIKIR FIKIR, CIVIL CIVIL’

”Bunlar surları yıkmaya çalışan adamlar değil içinde olan ve değer katan bir ekip. Bir Şampiyonlar Ligi aktörü Beşiktaş. Bu en büyük kazanım. Avrupa seyircisi seni izlemekten zevk alıyor. Bunun için tebrik etmek lazım Beşiktaş’ı… Şıkır şıkır, fıkır fıkır, cıvıl cıvıl… Her türlü olumlu ikilemeyi söyleyebiliriz Beşiktaş için.”

”KASADA BİR ŞEY YOK!””Kuyt ile Valbuena nasıl benzer oyuncular? Kuyt robot gibi bir adamdı. Nereye koyarsan oynuyordu. Valbuena öyle değil. Fenerbahçe oyun oynamıyor ama sürekli puan hesabı yapıyor. Puan için oynanmaz, oyun için oynanır. Sonra puan gelir. Sürekli bir suni puan farkı konusu… Ya kardeşim iyi de kasada bir şey yok! Önce bir oyun oynayın sonra hesaba bakarsınız. Zaten Fenerbahçe’nin 40 puanı garanti. 20 puanda taksitle gelir. Önemli olan 15 puan alabilmek. Bunun da hesabı yapılmaz.”