Nevzat Aydın'da Las Vegas’taymış !

Nevzat Aydın'da Las Vegas’taymış !
Güncelleme:

Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın'ın Las Vegas kentinde bir konsere yapılan silahlı saldırıda olay yerinde olduğu öğrenildi.

Trabzonspor’un yöneticisi ve Yemek Sepeti CEO’su Nevzat Aydın’ın, ABD’nin Las Vegas kentinde bir konsere yapılan silahlı saldırıda olay yerinde olduğu öğrenildi. Las Vegas’taki saldırı sonrası Twitter üzerinden kendisine gelen ‘reis bir sıkıntı yok inşallah’ mesajını ‘Henüz yok da devam ediyor’ diyerek yanıtladı. Daha sonra gelen geçmiş olsun dileklerineyse ‘sorun yok şu anlık’ cevabını verdi.

Nevzat Aydın, “Önce Nice sonra Atatürk Havalimanı kıl payı derken bu sefer Las Vegas’ta tam denk geldim. Şimdilik iyiyim dostlar, Sağ olun” dedi.

KONSERE SALDIRI DÜZENLENDİ

ABD'nin Nevada eyaletindeki Las Vegas kentinde düzenlenen Route 91 Harvest isimli müzik festivalinde silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırgan, Mandalay Bay Oteli'nin 32. katından kalabalığın üzerine ağır silahla ateş açtı. Yaşanan bu korkunç olayda en az 50 kişi hayatını kaybetti ve 100'den fazla kişi de yaralandı.

İlk bilgilere göre; Mandalay Bay Oteli yakınlarındaki konser alanında düzenlenen silahlı saldırıda en az 50 kişi hayatını kaybetti, 100'den fazla kişi de yaralandı. ABD basını, saldırganın bir ‘bölge sakini' olduğunu açıkladı. Saldırganın Asya kökenli olduğu tahmin edilen Marilou Danley adında arkadaşını bulmaya çalışıyor.

Las Vegas Şerifi Joseph Lombardo, ölenler arasında polis memurlarının da olabileceğine dikkat çekti ve yaralanan 2 polisin hastaneye kaldırıldığını ifade etti. Lombardo, yaralı polislerden birinin durumunun ağır olduğunu kaydetti.

Görgü tanıklarına göre, en az bir saldırgan festivale katılanlara ateş açtı. Reuters haber ajansı ise, silahlı iki kişinin ilk etapta otelin 32'inci katında güvenlik görevlileri ve polise ateş açtığını duyurdu. Olaya karışan birden fazla silahlı saldırganın olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.