Sabah gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şaban Arslan vefat etti

Sabah gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şaban Arslan vefat etti
Güncelleme:

Sabah gazetesinin Yazı İşleri Müdürlüğü görevini üstlenen Şaban Arslan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Sabah gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şaban Arslan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Akşam saatlerinde Sabah Gazetesi’nde çalıştığı sırada rahatsızlanan Arslan, Şişli Etfal hastanesine kaldırıldı. Arslan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak vefat etti.  55 yaşındaki Arslan 2 çocuk babasıydı.

Samsun’a gönderilecek olan Şaban Arslan’ın naaşı, 5 Nisan Çarşamba günü öğle namazını müteakip Merkez İlkadım İlçesi Bahçelievler Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Öğrenci evinde aşk cinayeti! Genç kız öğrenci, erkek arkadaşını öldürdü! Öğrenci evinde aşk cinayeti! Genç kız öğrenci, erkek arkadaşını öldürdü! Spor salonunda cinayet.. Cinayetin ardından yapılan paylaşım olay oldu Spor salonunda cinayet.. Cinayetin ardından yapılan paylaşım olay oldu Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ''gayrimeşru'' ilan etti! Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ''gayrimeşru'' ilan etti! Bu sefer öldüren kadın, öldürülen ise bir erkek oldu... Bu sefer öldüren kadın, öldürülen ise bir erkek oldu... Türkiye'nin bu büyüleyen manzarasının faturası çok ağır olacak! Türkiye'nin bu büyüleyen manzarasının faturası çok ağır olacak! Müge Anlı'da bir ilk! Olay çok pis noktalara gidiyor dedi, vakayı bıraktı! Müge Anlı'da bir ilk! Olay çok pis noktalara gidiyor dedi, vakayı bıraktı! Ege'deki deprem fırtınası sonrası Türkiye'de korkutan manzara Ege'deki deprem fırtınası sonrası Türkiye'de korkutan manzara ''Bay Kemal''in dönüşü olay oldu: ''Yol arkadaşınızın size ihanet etmemesi gerekir'' ''Bay Kemal''in dönüşü olay oldu: ''Yol arkadaşınızın size ihanet etmemesi gerekir'' Özel hastanede skandal iddia: Ölen hastayı taburcu mu ettiler ? Özel hastanede skandal iddia: Ölen hastayı taburcu mu ettiler ? Kendi mezarını kazdı, her gece mezarında uyuyor! Kendi mezarını kazdı, her gece mezarında uyuyor!
Türkiye'nin 114 yıllık bir tarihi daha kaderine terk edildi Türkiye'nin 114 yıllık bir tarihi daha kaderine terk edildi Sivasspor'a 3-0 hükmen mağlubiyet cezası Sivasspor'a 3-0 hükmen mağlubiyet cezası Yapay zeka görseli değil, gerçek! İki ilimizin buluşma noktasında inanılmaz manzara Yapay zeka görseli değil, gerçek! İki ilimizin buluşma noktasında inanılmaz manzara 3 çocuk annesi "elinin hamuruyla olmaz'', ''kadınlar yapamaz" diyenlere inat başardı 3 çocuk annesi "elinin hamuruyla olmaz'', ''kadınlar yapamaz" diyenlere inat başardı Mağara adamı kamerada: Vekilin önünü kesip derdini açıkladı: Kadına dayak atamıyormuş! Mağara adamı kamerada: Vekilin önünü kesip derdini açıkladı: Kadına dayak atamıyormuş! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan olay olacak miras açıklaması Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan olay olacak miras açıklaması Survivor Adası'nda skandal: Acun Ilıcalı görüntüleri sansürlemek zorunda kaldı! Survivor Adası'nda skandal: Acun Ilıcalı görüntüleri sansürlemek zorunda kaldı! Ünlü anketçiden CHP'ye Mansur Yavaş fırçası: ''Mansur Yavaş'ı aday gösteremezsiniz, dürüst olun!'' Ünlü anketçiden CHP'ye Mansur Yavaş fırçası: ''Mansur Yavaş'ı aday gösteremezsiniz, dürüst olun!'' İktidar CHP'nin adayını CHP'den önce seçti: Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan şimdi de Adalet Bakanı Tunç! İktidar CHP'nin adayını CHP'den önce seçti: Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan şimdi de Adalet Bakanı Tunç! Geç gelen kış gitmek bilmiyor: Buz gibi havaya, kar yağışına devam! Geç gelen kış gitmek bilmiyor: Buz gibi havaya, kar yağışına devam!