Survivor 2018'de kim elendi ?

Survivor 2018'de kim elendi ?
Güncelleme:

Ekranların sevilen programı Survivor 2018'de adaya Gönüllüler takımından Gizem Kurtalan veda etti. All Star takımında yarışan Ecem Karaağaç'ın ise rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı.

Dün akşam eleme gecesiyle ekrana gelen Survivor'da bir kişi adaya veda etti. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı ada konseyi herkesi ekrana kilitledi.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Birsen, Cumali, Ramazan ve Gizem'in eleme potasında olduğu Survivor 2018'de adaya ikinci veda eden isim Gizem Kurtulan oldu.

Survivor 2018'de kim elendi ? - Resim : 1

GİZEM KURTULAN KİMDİR?

Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünden mezun olmuştur. Yarışmada gönüllüler takımında yarışacaktır. Güzelliğinin yanı sıra sportif kimliği ve güçlü fiziği ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Plates eğitmenliği yapan Gizem Kurtulan 1994 yılında BursaMustafakemalpaşa’da dünyaya gelmiştir. Gizem Kurtulan’ın sevgilisi yoktur. Yarışmaya kadarki süreçte eğitmenliğini yaptığı çocuklar ile bolca vakit geçirmiş ardından yoğun bir antrenman programı ile yarışmaya hazırlanmıştır.

ALL STAR TAKIMINA BÜYÜK ŞOK! O DA VEDA ETTİ

Survivor 2018'de bir ayrılık daha yaşandı. Rahatsızlığı nedeniyle son oyunlarda yer almayan Ecem Karaağaç'ın da yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı. Ecem, Survivor'a veda etti.

Acun Ilıcalı önümüzdeki günlerde All Star takımına yedek yarışmacının geleceğini açıkladı.

Survivor 2018'de kim elendi ? - Resim : 2

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

27 yaşında, mimar. Futbol oynuyor, fitness ile uğraşıyor, boks yapıyor. 6 yaşından beri spor yapıyor. 7 yıl profosyonel olarak basketbol oynamış. Öncesinde 3 yıl profosyonel yüzücüymüş. Okçuluk ve binicilik yapıyor. Bunları da hobi olarak değil ileri düzeyde yapıyor. Futbol oynamayı da seviyor.

ACUN ILICALI HAFTANIN BİRİNCİLERİNİ AÇIKLADI

Erkeklerde en yüksek puan alan yarışmacı Ümit Karan olurken ikinci isim de Adem oldu.

Kızlarda en yüksek puan alan yarışmacı Yağmur olurken ikinci olan isim de Damla oldu.

Seçiniz...