Bir medya imparatorluğu çöküyor; gözler Sinema TV kanalında

Bir medya imparatorluğu çöküyor; gözler Sinema TV kanalında
Güncelleme:

Fatih Oflaz’ın kızına cinsel tacizden mahkum olması Medyavizyon Grubu'nu batışın eşine getirdi. Gözler grubun Sinema TV yatırımında...

 Medya İmparatoru Fatih Oflaz’ın kızına cinsel tacizden 18 yıla makkum olması medya dünyasını şoka soktu.

Medyavizyon Grubu'nun 2 temel işi var. Biri MTV ve Eurosport gibi dünyaca ünlü iki kanalın Türkçe  versiyonunu yayınlamak.

Bu skandal’dan sonra, bu dünya kanallarının Medyavizyon ile işbirliğini sürdürmesi imkansız. Çünkü bu küresel firmalar, patronun sekreterini taciz etmesini bile tolere etmezken, kendi kızına cinsel istismarı hoşgörmeleri imkansız.

Zaten şimdiden bir çok firma MTV ve Eurosport’un kapısını çalarak, “Bu işi bize verin“ dediler bile. Yani bu kanallar gitti gidiyor.

Medyavizyon’un bir diğer ve en önemli işi ise “Sinema TV“. Bu markanın 9 farklı konuda yayın yapan, 9 tane film kanalı var.

Bu kanallar, Türksat'ın “Teledünya “ ve Turkcell’in “Turkcell Plus “ platformlarında yayınlanıyor. Bu 2 kamu firması, bu kanalları abonelerine izletmek için Medyavizyon’a her yıl milyonlarca dolar ödüyor. Bu iş Medyavizyon’un en karlı işi.

Fatih Oflaz’ın karıştığı bu ahlaki skandalın, muhafazakar bir yapıya sahip bu kamu kuruluşlarını çok rahatsız ettiğini söylemek falcılık olmaz.

Onların da sözleşme süresi bitmeden, bu anlaşmaları en kısa sürede fesh etmesi bekleniyor. Bu kanalların yerine yeni arayışlar da başlamış olmalı.

Evet, yıllarca uğraşıp, ilmik ilmik dev bir medya grubu kuran Fatih Oflaz’ın öz evladına karşı işlediği affedilmez suç her şeyi bir anda bitirdi.

Olayın şokunu atlatan medya dünyası ise, doğacak  boşluğu doldurmanın peşinde.

Yani, hayat sürüyor.

MEDYAKAFE.COM

Türkiye bu rezaleti konuşuyor: SinemaTV'nin patronu öz kızına tecavüz ettiTürkiye bu rezaleti konuşuyor: SinemaTV'nin patronu öz kızına tecavüz etti

Ünlü iş adamına öz kızına istismardan 18 yıl hapisÜnlü iş adamına öz kızına istismardan 18 yıl hapis

 

 

Seçiniz...

Etiketler fatih oflaz sinematv