Nevşin Mengü'nün hiç bilinmeyen özelliği

Nevşin Mengü'nün hiç bilinmeyen özelliği
Güncelleme:

Ekranların "atarlı" ana haber sunucusu Nevşin Mengü'nün hayatında hiç et yemediğini, etin tadını dahi bilmediğini biliyor muydunuz?..

CNN Ana Haber bültenini sunan, sosyal medyada yaptığı kapaklarla dikkat çeken Nevşin Mengü'nün aynı zamanda iddialı bir sporcu olduğunu ve vejeteryanlığı da geride bırakıp veganlığa terfi ettiğini biliyor muydunuz?.. 

Sporcuların yoğun performans gerektiren yaşam tarzında, hayvansal besinlerin olmazsa olmaz olduğunu düşünenlere inat, hayvansal protein asla tüketmiyor.
Nevşin Mengü, et yemiyor, süt içmiyor, yumurta yemiyor ve yüksek performansını da koruyor.

Nevşin Mengü’nün sporcu menüsü nedir diye merak ediyorsanız eğer, bol yeşillik, bol sebze, bol yağlı tohum ve kuruyemiş tüketiyor, diğer tüm vegan sporcular gibi.

 Nevşin Mengü, “Çocukluğumdan beri vejetaryendim, artık veganım. Hiç bir zaman ne B vitamini eksikliği, ne de demir eksikliği sorunum olmadı” diyor...

Nevşin Mengü'nün babası Şahin Mengü eski CHP milletvekili... Ancak Nevşin Mengü CHP'li değil, liboşmuş!... "Babamın partisini tutmak zorunda mıyım?" diye soran Nevşin Mengü, “Babam CHP’li diye beni de öyle sanıyorlar. Oysa liberalim. Biz babamla kavga etmekten konuşamıyoruz artık. Babam da bazen kızıyor bana; liboş diyor..." şeklinde konuşmuştu...