''Umarım ıslıklar sona erer''

''Umarım ıslıklar sona erer''
Güncelleme:

Gerard Pique, Katalonya'nın bağımsızlığı hakkındaki düşüncelerinden dolayı milli maçta ıslıklanmasından rahatsız olduğunu söyledi.

Gerard Pique, milli maçta taraftarları tarafından ıslıklanmak istemediğini söyledi.
 
İspanya'nın dün gece Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda Lüksemburg'a karşı 4-0 kazandığı maçın ardından konuşan Pique, sürekli ıslıklanmasına yönelik "Bunun ne kadar süreceğini taraftarlara sormak lazım. Ben sadece sahada ne yaptığım hakkında konuşurum. Bu ıslık sorununu çözmeyi gerçekten istiyorum. Fakat bu taraftarlara bağlı bir şey. Ben sahada her şeyimi vermeye gayret ediyorum. Burası benim evim ve ailem. Buraya sanki ilk kez milli takıma çağrılmışım gibi geliyorum. Burada bir sevgi ortamı buluyorum" şeklinde konuştu.
 
"ÇOCUKKEN VERDİĞİM DEMEÇLERİ ARAŞTIRIYORLAR"
 
Katalonya'nın bağımsızlığıyla ilgili verdiği mesajlardan dolayı bu tepkileri alan Pique, "Bu konudaki düşüncelerimi binlerce kez açıkladım. Kimsenin bana ve benim bu takıma bağlılığıma karşı süphesi olmasın. 16 yaşımdan beri milli takımlarda forma giyiyorum. Şimdi herkes geçmişte bir çocukken basına verdiğim demeçleri araştırıyor. Ama ne milli takım hakkında kötü bir ifadeye ne de bu ülkenin insanlarını üzecek yorumlara ait hiçbir şey bulamayacaklar" şeklinde konuştu.
 
Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne katılma hakkını garantiledikleri maçtan sonra oyununu da değerlendiren Pique, "Bence bugün iyi bir futbol ortaya koydum. Bu sonuç bizi Fransa'ya götürüyor. Şimdi Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir iş çıkarmayı istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Goal