Aziz Yıldırım'dan ikinci saldırı girişimi !

Aziz Yıldırım'dan ikinci saldırı girişimi !
Güncelleme:

Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat atan Aziz Yıldırım, maçın son periyodunda bir kez daha Eyigüngör'ün üzerine doğru yürümeye kalkıştı.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi ilk maçında Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe arasında bugün oynanan maçta sıradışı bir olay yaşandı.

Maç başlamadan önce protokol tribününde yaşanan kriz Aziz Yıldırım'ın, Işık Eyigüngör'ün üzerine yürümesine ve yumruk atmasına neden oldu. Maçın başlamasına az bir süre kalan yaşanan bu olay nedeniyle mücadele 10 dakika geç başladı. Salonda gergin anlar yaşandı. Spor Şube Polislerinin araya girmesiyle sakinleşen havadan sonra iki başkan ayrı ayrı yerlere oturtuldu.

Işık Eyigüngör Aziz Yıldırım'ın kendisine yumrut attığını söylerken, Yıldırım ise kendilerine protokolde yeterince yer ayrılmadığını belirtti. Oldukça sinirli olan Aziz Yıldırım güçlükle sakinleştirildi ve devre arasında da polislerin yanına giderek yaşananları bir kez daha anlattı.

Aziz Yıldırım'dan ikinci saldırı girişimi ! - Resim : 1

Eyigüngör'ün maçtan sonra karakola giderek şikayette bulunacağı öğrenilirken, maçın son periyodunda yine sinirler gerildi.

Aziz Yıldırım, son periyotta bu kez Genel Sekreter Mahmut Uslu ile birlikte Eyigüngör'ün üzerine doğru yürümeye kalkıştı. Işık Eyigüngör oturduğu yerden kalkarak salonun üçüncü katına çıktı.